Acasă SPORT ATLETISMUL, TIRUL ȘI KAIACUL – primele sporturi reactivate de astăzi

ATLETISMUL, TIRUL ȘI KAIACUL – primele sporturi reactivate de astăzi

0

 

Conform listei de sporturi individuale în aer liber care îşi pot relua pregătirea începând cu 15 mai se numără şi atletismul, cu probele de alergări şi aruncări. Aşadar, primii sportivi de la CSM Arad care revin la antrenamente sunt atleţii aruncători, cum ar fi Denis Both sau Andrei Severin, ambii specializaţi pe proba de suliţă. De astăzi, atleţii ar trebui să aibă undă verde pe stadionul Gloria, care se redeschide mai întâi pentru sportivii profesionişti.

Printre secţiile CSM-ului care se pot reactiva din 15 mai se mai numără tirul sportiv, dar doar în proba de talere, cu arădeanca Briana Vărcuş printre sportivi, în vreme ce kaiacul are şi el undă verde, dar doar pentru anumite probe individuale, printre care cea de sprint.

În rest, celelalte sporturi rămân în “stand-by” şi se pregătesc pentru o revenire etapizată în pregătirea specifică. Aşadar, nataţia, tenisul de masă, gimnasticile sau judoul mai aşteaptă, data de 1 iunie fiind o altă „bornă” de restart posibilă pentru unele dintre ele.

Exit mobile version