Atletul arădean Denis Both se pregătește de europene

 

Secţia de atletism a CS Municipal Arad continuă să producă sportivi de perspectivă, iar unul dintre ei e Andrei Câmpan (17 ani), medaliat cu bronz naţional în acest an, la juniori, în proba de aruncarea discului. De asemenea, Denis Both – dublă legitimare CSM Arad – CS Universitatea Arad – se află în cantonament, el fiind în lotul naţional lărgit, iar perspectivele pentru un sezon viitor sunt îmbucurătoare:

„Din vară încoace nu am mai avut competiţii importante, a fost o ultimă parte a sezonului ceva mai săracă din punct de vedere al calendarului. Both are anul viitor Cupa Europei de iarnă, iar apoi sper să obţină baremul de calificare la Campionatul European din Suedia, programat în vara lui 2019. El aruncă bine acum la antrenamente, are nevoie de 72 de metri, la suliţă şi 53 la disc, pentru a-şi asigura accederea la Europene. Raul Rusu (n.n.şi el cu dublă legitimare CSM-CSU) a fost accidentat în acest an şi îi va fi destul de greu până va reintra în circuit, anul viitor va fi dificil pentru el”, a declarat antrenorul celor doi atleţi ai CSM-ului, Constantin Miclea.

Aradul – prin stadionul „Gloria” – îşi propune să găzduiască şi anul viitor câteva întreceri importante, precum găzduirea Naţionalele pentru copii şi juniori III, în luna martie iar în luna mai, Grand Prix-ul de aruncări, un caracter internațional va primi și Cupa Aradului, programat în toamna anului viitor

Loading

Facebook Comments Box

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy