marți, septembrie 27, 2022

Au împărțit punctele cu Gaz Metan

Pe terenul din Sânnicolau Mic, în cadrul Ligii Elitelor U19 și U17, ieri, UTA a primit vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Meciurile erau restanțe din etapa a 3-a, atunci când UTA a avut câțiva jucători la loturile naționale.

La juniorii mari, prima repriză a fost echilibrată, cu două bare de fiecare parte și încă două, trei ocazii de partea UTA-ei. La reluare, cei de la Gaz Metan au intrat mai bine în joc și în șapte minute au pecetluit soarta partidei. Ursu a profitat de găurile din defensiva gazdelor și a reușit o dublă în minutele 49 și 52.

UTA: Blaga, Bortiș, Bota, Opriș, Codrea, Sarkozi, Botoroagă, Mihai, Mercioiu (C), Lingurar, Istfan.

Au mai jucat: Domide (64), Hrincescu (77).

Rezerve: Rigo, Kiss.

Antrenori: Dinu Donca, Mihai Petcuț, Adi Ungur.

Din meciul al doilea s-a jucat doar o repriză, deoarece oaspeții nu au putut continua în partea a doua, neavând suficienți jucători apți. Conform spuselor delegației medieșene, mulți copii din lotul U17 deplasat la Arad au contractat enterocolită.

În minutul șapte Caia trimite o minge în careu de pe partea stângă, iar Pășcălău (foto) trimite cu capul din careul mic. După douăzeci de minute, Mitu recuperează în jumătatea adversă, centrează la marginea careului de „16“, iar Pășcălău înscrie după ce a culcat un adversar. În minutul 40 portarul oaspeților respinge în lateral, dar Pășcălău e pe fază și face tripla.

UTA: Malița, Manoilă, Anișorac, Bokșe, Iurasciuc, Mitu, Caia, Popa, Ronai, Covaci, Pășcălău.

Rezerve: Popescu, Cohuț, Morar, Temian, Novac, Pavel, Aslău, Călin.

A marcat: Pășcălău (8, 27, 40).

Antrenor: Bogdan Oneț.

La sfârșitul săptămânii competițiile Elite U16, U19 și U17  își urmează cursul, Academia UTA primind vizita celor de la LPS Bihorul Oradea.

Ultimele Știri

Related news