miercuri, februarie 8, 2023

Au început înscrierile pentru „Happy Race”, unul dintre cele mai populare evenimente ale iernii

 

Organizatorii, Centrul Județean de Voluntariat Arad si Primăria Arad, anunță că s-au deschis listele de înscrieri pentru toate cele 4 probe: Elfii lui Moș Crăciun (masculin și feminin), Renii lui Moș Crăciun (masculin și feminin), ARED SantaRace (masculin și feminin) și Family . Organizatorii garantează aceeași atmosferă extraordinară ca și în anii trecuți.

Înscrierile se fac online , iar pe site-ul happyrace  găsiți detalii despre toate cursele, regulamentul evenimentului,  condițiile de participare și harta traseului.

Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie 2017, începând cu ora 11:30 (pentru înscrieri și activități organizatorice ) în Parcul Eminescu -Arad. Ora de start pentru probe-ora 14:00.

Traseul de desfășurare al curselor va fi marcat cu banda de delimitare și va avea în anumite puncte stabilite de organizatori persoane din staff-ul organizatorilor pentru îndrumarea sportivilor pe traseu.

Voluntarii care doresc să sprijine această activitate, se pot înscrie până în 08 decembrie 2017, ora 18.00 prin completarea  formularului online .

Vârsta minimă pentru înscrierea voluntarilor este de 15 ani, iar condițiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, prezența de spirit și seriozitatea.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news