duminică, ianuarie 29, 2023

Au pierdut „meciul ambiţiilor”: UTA – ASU Poli Timişoara 0 – 2 (0 – 1)

 

 

A avut loc a 76 confruntare dintre UTA si Poli, gazda a fost arena Motorul din Aradul Nou. Confruntarea a adunat în tribune peste 3000 de spectatori, confruntarea a făcut parte din runda a 33-a a ligii secunde. Oaspetii au avut şi ei 300 de sustinători. Din păcate la gazde şi pentru acest joc au fost numeroase absenţe. UTA a avut o ocazie pe contră în minutul 8, Ciucur a tras din 8 metri dar mingea a fost respinsă în corner. Un minut mai târziu, timişorenii au deschis scorul. În jur de 15 minute după golul primit, UTA nu a avut reacţie, a venit apoi un lob a lui Kanda puţin peste poartă. În minutul 28, Murariu a reţinut mingea la picioarele lui Cipri Rus. Acelaşi portar se opune după o jumătate de oră de joc la şutul lui Melinte de la 26 de metri. Pănă la pauză nici o ocazie periculoasă.
Partea secundă a început cu UTA în ofensivă dar a lipsit precizia ultimei pase la finalizare. În minutul 55 Şeroni a reluat spectaculos o centrare a lui Kanda, portarul a acordt corner. Aceiaţi doi protaconişti în minutul 65, dar Şeroni a trimis cu capul puţin peste poartă. UTA forţa egalarea, dar golul a căzut în poarta arădeană la o fază ce nu anunţa nimic, ca mai apoi la scurt timp Orlic să intervină salvator. Doar Kanda a mai încercat ceva în minutul 83, dar şutul său a fost respins peste transversală de portar. UTA a încheiat meciul în inferioritate, Neagu a fost eliminat în minutul 86 pentru un fault asupra lui Ursu. Lovitura liberă din marginea careului a rămas fără rezultat. Pănă la final nimic notabil. Galeria arădeană s-a întors cu spatele la jucători, doar Cipri Rus a rămas să vorbească cu suporterii. În runda următoare, UTA are meci greu la Cluj.

Aşa s-a marcat:

Minutul 9, centrare de pe dreapta a lui Al. Manea, fostul textilist Ignea a trimis cu capul în dreapta portarului, 0 -1
Minutul 73, Ursu a şutat în transversală, mingea a revenit la Manea care reia din şase metri sub bară, 0 – 2

UTA: Orlic – Costin, El Hasni, Şeroni, Copaci – Ciucur, Neagu, Melinte, Kanda – Rus, D.Popa. Au mai evoluat: Hrezdac, Isac, R. Iuga.
ASU Poli: Murariu – Motreanu, Scutaru, Coadă, Cherecheş – Bg. Vasile, Dros – Alin Manea, Ignea, M. Ene – Ursu. Au mai evoluat: Bedea, Plămadă, C. Ene.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Doru Lucaciu (Cluj), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Vlad Inoan (Florești – Cluj)

Observatori FRF: Vasile Marc (Cluj), Daniel Sabău (Zalău).

Foto de pe pagina oficială a clubului arădean

Ultimele Știri

Related news