duminică, februarie 5, 2023

[AUTOPREZENTARE] Sebastian Bulumac – candidat independent susținut de societatea civilă și PSD

Cine sunt

Am 38 de ani, sunt născut în Arad, sunt căsătorit și am un copil.

Am absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară”, Facultatea de Matematică și un Masterat în domeniul Mecanica fluidelor Informatică în cadrul Universității de Vest Timișoara.

Activitatea mea profesională s-a derulat doar în mediul privat. În ultimii ani am fost director general al unei companii străine, din domeniul automotive, companie pe care o conduc în continuare cu rezultate foarte bune.

Am fost mereu foarte implicat în activități civice:

  • membru fondator și fost președinte al Asociației „Suporter Club UTA”
  • director administrativ și fondator al revistei suporterilor UTA-ei -„REDUTA”.
  • membru fondator „Alternativa Civică” și membru fondator al „Consiliului Local Civic” Arad
  • organizator al Marșului Bicicliștilor Arădeni în perioada 2010-2014 și inițiator al campaniei „Dați Aradului piste pentru bicicliști”.
  • organizator principal al celui mai mare eveniment ecologist organizat în Arad după 1989, Săptămâna Pământului 2011
  • organizator principal al campaniei Salvați Roșia Montană în Arad
  • organizator și inițiator al campaniei „Salvați Parcul Eminescu” (2014-2015), o campanie de succes care a salvat cel mai important parc al orașului

Nu am fost și nu sunt membru al vreunui partid politic. Nu am deținut și nu dețin nici o funcție politică sau în administrația publică locală/centrală.

De ce candidez?

Iubesc Aradul și întreaga mea viață e legată de el. Am fost întotdeauna implicat în societatea civilă, iar curând am devenit tată, ceea m-a responsabilizat și motivat suplimentar în încercarea de a schimba evoluția actuala a orașului. Prea mulți tineri părăsesc Aradul în căutarea de oportunități de carieră. Îmi doresc un oraș în care fiul meu să vrea să rămână. Un oraș în care tinerii să aibă un viitor, iar oamenii în vârstă să trăiască decent.

De 13 ani sunt manager general al unei companii străine. O administrez cu succes și știu ce înseamnă eficiența, prioritizarea cheltuielilor și relația cu oamenii. Nu înțeleg cum e posibil ca orașul nostru să aibă atât de multe instituții subordonate Primăriei care funcționează prost.

Trăim de prea mult timp într-un oraș în care valorile sunt călcate în picoare, în care oamenii plătesc cele mai mari taxe din România și primesc în schimb servicii de proastă calitate. Consider ca am ajuns la capătul unui ciclu, cu puține bune și cu prea multe rele. A sosit momentul să fim mai uniți ca niciodată și să ne recâștigam orașul.

Mi-am depus candidatura ca independent pentru funcția de Primar al Aradului, onorat fiind de susținerea unei zone importante a societății civile active și a celui mai important partid de opoziție din Arad.

 

(P)

NOTĂ: În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie, criticarad.ro va publica articole cu conținut politic-publicitar.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news