miercuri, februarie 8, 2023

[AVANCRONICĂ] UTA – Luceafărul. Arădenii sunt relaxați, dar orădenii au NEVOIE de cele trei puncte puse în joc

Atenția taberei roș-albe e îndreptată spre etapa cu numărul 34 a ligii secunde: sâmbătă, UTA e pe terenul din Sînmartin, acolo unde o așteaptă Luceafărul Oradea.

Revigorată de victoria reușită runda trecută, trupa arădeană așteaptă încrezătoare disputa cu bihorenii. A fost o săptămână mai deosebită propusă de nea Popică, antrenamentele au fost mai lejere, fără încărcare, suntem în ultimele patru etape și dorim să menținem starea pozitivă de după meciul cu Foresta. În proporție de 99,99% salvarea de la retrogradare este rezolvată. Așteptăm meciul cu Luceafărul, unul dificil. Am văzut echipa adversă în meciul cu FC Argeș, individual și colectiv au experiență. Sunt jucători care au fost la Liga I, cei din față pot să facă diferența oricând. Dar avem toate atuurile să facem un meci bun”, a punctat Cristian Păcurar, antrenorul secund al UTA-ei (FOTO).

UTA a plecat spre Oradea după antrenamentul de azi dimineață, la sfârșitul căruia a fost decis lotul pentru meciul de sâmbătă. Alex Manea s-a confruntat cu probleme de ordin medical, dar va fi apt de joc. Arădenii petrec noaptea de dinaintea meciului la hotelul ”Intercontinental”.

„Luceferii” sunt motivaţi să obţină cele trei puncte, care le-ar aduce liniştea pe acest final de campionat. „Consider că va fi un meci frumos, între două echipe bune ale Ligii a II-a. Știu că este şi o tradiţie veche în fotbal între Oradea şi Arad. Jucăm acasă, avem mare nevoie de puncte şi sunt convins că le vom obţine. Ne-am pregătit bine aceste zece zile şi suntem motivaţi să câştigăm”, spune Vlad Rusu, golgheterul echipei şi unul dintre cei mai importanţi marcatori din Liga 2. În tur, Luceafărul a câştigat la Arad cu scorul de 3-2.

Ultimele Știri

Related news