SPORTURI

[AVANCRONICĂ] UTA vrea să aducă primele puncte din deplasarea de la Balotești

 

Începând de astăzi, când UTA joacă la Balotești, urmează un tur de forță cu trei jocuri oficiale în 8 zile. Miercuri e intermediară în liga secundă, vin Pandurii, iar sâmbăta viitoare e etapă, dar UTA a solicitat să joace duminică pentru o zi de odihnă în plus, revenind în Capitală pentru meciul cu Metaloglobus.

Succesul de moral de săptămâna trecută cu Sportul Snagov, dă speranțe, arădenii trebuie să confirme anul acesta și în deplasare de unde nu au adus nimic încă. Ilfovenii sunt motivați își joacă una din puținele șanse de a rămîne în liga secundă și sunt antrenați de Gheorghe Mihali, fost antrenor secund la UTA în mandatul lui Mihalcea. Din păcate ciclul săptămânal de pregătire a început mai greoi pentru unii jucători chiar cu o zi întarziere, din cauza unor probleme medicale, iar Stahl și Coulibaly nu sunt apți de joc. La aceste se adaugă absența lui Șeroni, turnul din defensivă este suspendat. Delegația arădeană a plecat vineri dimineața cu autocarul spre Balotești urmând să se întoarcă cu avionul.

UTA va fi nevoită să folosească în echipa de start câțiva juniori veniți de pe banca de rezerve pentru a suplinii absențele din defensivă. Toți sunt pregătiți pentru a face acest pas, Ivan (foto) a dovedit maturitate în joc și pare să fie titular sâmbătă. Nici o partidă din cele trei amintite nu va putea fi urmărită la TV.

Cosmin Gherman, 6 aprilie 2019 8:50