Avem înregistrarea-bombă în care Remus Guțu, fostul vice al CJA, dă în vileag corupția din PNL Arad. Ea a ajuns și la DNA – iar alegerile locale vor depinde și de asta!

 

Atenție, vorbește un om din și despre sistem: Remus Guțu, vicepreședintele demis al CJA, dă pe față ce se întâmplă în politica și administrația din Arad.

Șpăgi din bani publici oferite de directori de companii de stat politicienilor pentru a-i menține în funcție și a le cumpăra slugărnicia. „Cotizații la partid” constând în trei salarii deodată. Prime de 30 de milioane pentru activități inexistente, dintre care o jumătate se duce la cel care le împarte. Trafic de influență de cea mai josnică speță și cea mai mare încadrare juridică avem în înregistrarea asta. Se dau nume (aproape tot tabloul politic-administrativ al județului e „scanat”), se povestesc întâmplări care – toate! – ar putea face obiectul câte unui voluminos rechizitoriu.
Vrei să știi opinia vicepreședintelui CJ Arad – la data înregistrării, în funcție; acum, demis (…da… exact din această cauză!) – despre președintele  CJ Arad și despre primarul municipiului Arad? Iat-o pe scurt: „Me`ți, mă, în plm de gunoaie!”  Vreți să știți cum stă, de fapt, treaba, cu Zona Liberă Curtici? „Acolo-șa, la Zona liberă, ai mare grijă, că ai copii și din astea!” „Toți care s-or pus cu mine, or murit!”

Înregistrarea pe care o puteți accesa, în exclusivitate, pe criticarad.ro sau pe canalul privat de youtube al autorului articolului a fost efectuată de cineva a cărei voce a fost distorsionată – dar pentru publicarea ei s-a cerut și primit acordul autorului declarațiilor. Fișierul audio se află și în posesia procurorilor DNA, care, din informațiile pe care le deținem, au deschis o anchetă.

Facebook Comments Box

7 Comentarii

  1. Gutu asta e atat de prost incat nu stie cum il cheama cu buletinul in mana. Lista aia de care vorbeste prostalaul asta este in ordinea zonelor nu a locului pe lista, dar prostul e prost frate. Lista a aparut si in presa la un moment dat. Acum Gutu asta dupa ce a frecat-o la CJ de cand s-a vazut acolo s-a trezit cu curu-n balta, el nu vrea nimic sigur, dar a inceput sa manance cacat cand se vede out.

  2. Inregistrarea pacii… Care-i diferenta intre ce o declarat Guțu si inregistrarea asta? Inregistrarea e cacat… pistol cu apa. Nu reprezinta nimic, decat spusele unui analfabet. Si sa fie adevarat ce zice, inregistrarea asta nu reprezinta nimic. Si pe deasupra e si bou, ca lista aia chiar era lista cu zonele, nu lista de candidati, dar el e prea idiot sa stie sa interpreteze o simpla lista cu organizarea pe zone.
    Suna senzational, da, sa dai inregistrari de genul asta, dar cand vin din partea unui individ dubios ca Guțu, nu reprezinta nimic.

  3. Eu nu-i pun niciunde si nu mi-a placut niciodata individul in mod special. Omul a ajuns printr-o conjunctura nefasta mare politician, dar el abia leaga doua trei cuvinte unul de altul. Vorba lui Guțu: „pula mea”

  4. De ce va deranjeaza spusele omului mai Basistilor, pardon (Falcistilor,Tolistilor sau Fasc…..lor) se stie ca nu sant prea curate unele lucruri in CJA sau Primarie o spun de altfel dosarele di justitie.Haideti za asteptam sa vedem ce va iesii dupa ancheta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy