INVESTIGATII

Avem înregistrarea-bombă în care Remus Guțu, fostul vice al CJA, dă în vileag corupția din PNL Arad. Ea a ajuns și la DNA – iar alegerile locale vor depinde și de asta!

 

Atenție, vorbește un om din și despre sistem: Remus Guțu, vicepreședintele demis al CJA, dă pe față ce se întâmplă în politica și administrația din Arad.

Șpăgi din bani publici oferite de directori de companii de stat politicienilor pentru a-i menține în funcție și a le cumpăra slugărnicia. „Cotizații la partid” constând în trei salarii deodată. Prime de 30 de milioane pentru activități inexistente, dintre care o jumătate se duce la cel care le împarte. Trafic de influență de cea mai josnică speță și cea mai mare încadrare juridică avem în înregistrarea asta. Se dau nume (aproape tot tabloul politic-administrativ al județului e „scanat”), se povestesc întâmplări care – toate! – ar putea face obiectul câte unui voluminos rechizitoriu.
Vrei să știi opinia vicepreședintelui CJ Arad – la data înregistrării, în funcție; acum, demis (…da… exact din această cauză!) – despre președintele  CJ Arad și despre primarul municipiului Arad? Iat-o pe scurt: „Me`ți, mă, în plm de gunoaie!”  Vreți să știți cum stă, de fapt, treaba, cu Zona Liberă Curtici? „Acolo-șa, la Zona liberă, ai mare grijă, că ai copii și din astea!” „Toți care s-or pus cu mine, or murit!”

Înregistrarea pe care o puteți accesa, în exclusivitate, pe criticarad.ro sau pe canalul privat de youtube al autorului articolului a fost efectuată de cineva a cărei voce a fost distorsionată – dar pentru publicarea ei s-a cerut și primit acordul autorului declarațiilor. Fișierul audio se află și în posesia procurorilor DNA, care, din informațiile pe care le deținem, au deschis o anchetă.

Lucian Valeriu, 14 aprilie 2016 7:40