ȘTIRI

Avem un OFICIU POȘTAL nou, la Etajul 1 al Mall-ului GALLERIA [FOTO]

 

La etajul I al imobilului GALLERIA MALL s-a deschis, începând  cu data de 9 noiembrie, Oficiului Poştal Nr.8 din Cartierul „Aurel Vlaicu”. Oficiul va deservi arădenii din Bujac, Gai şi zona Fortuna.  

Compania Naţională Poşta Română a inaugurat vineri, la Arad, un ghişeu poştal în incinta „Galleria Mall”. Evenimentul a fost unul „fără panglică”, dar în prezența directorului general al Poștei Române, Mircea Tudosie, a directorului general adjunct, arădeanul Beniamin Vărcuş, parlamentarilor Dorel Căprar și Florin Tripa și a unor oficialități din structurile Ministerului de Interne.

Ghişeul este arondat Oficiului Poştal Nr.8 (din zona Lebăda, cartierul Aurel Vlaicu) şi urmează să deservească cetăţenii din zona Fortuna, dar şi din cartierele Gai şi Bujac.  Alegerea locaţiei noului ghişeu poştal, dincolo de faptul că mai tulbură „liniștea tristă” a imensei clădiri, cu potențial asemenea, vine în sprijinul arădenilor care apelează la Serviciul Paşapoarte şi Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări, găzduite la parter. Astfel, cetăţenii nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în altă parte pentru achitarea taxelor, având posibilitatea să le plătească în aceeaşi incintă. De asemenea, cei care au de ridicat permise auto pot intra în posesia documentelor adresându-se acestui ghişeu, fiind asigurate servicii de livrare prioripost.

 „Este important pentru noi să avem deschisă această subunitate poştală pentru că această zonă a Aradului nu a beneficiat de servicii poştale la standardele pe care ni le-am fi dorit. Prin deschiderea acestei subunităţi încercăm să venim în ajutorul cetăţenilor. Sunt sigur că feed-back-ul lor va fi unul foarte bun şi îi asigur că le vom oferi servicii poştale de o calitate din ce în ce mai bună atât în această subunitate nou deschisă – o unitate premium –, cât şi în celelalte subunităţi ale noastre din Arad” – a declarat Beniamin Vărcuş.

Oficiul funcționează într-un spaţiu de 60 de metri pătraţi, a cărui amenajare a costat aproximativ 10.000 de lei.
Ghişeul va fi deschis între orele 8-19, funcţionarea sa fiind asigurată de două persoane.
Se oferă toate tipurile de servicii specifice oricărei unităţi poştale.

Critic Arad, 9 noiembrie 2018 5:33

posta_galeria-8posta_galeria-7posta_galeria-6posta_galeria-5posta_galeria-4posta_galeria-3posta_galeria-2posta_galeria-1