duminică, septembrie 25, 2022

Avocatul Radu GHIDĂU este propunerea AUR pentru Curtea Constituțională a României

„Am acceptat propunerea de a candida pentru Curtea Constituțională a României.” – a postat avocatul Radu Ghidău pe pagina sa de Facebook.

Fostul parlamentar PNȚ-CD de Arad (1996 – 2000) este candidatul propus de AUR:
„Am decis în urma consultării cu toți colegii mei din conducerea Alianța Național Țărănistă să accept candidatura pentru calitatea de judecător al Curții Constituționale a României, făcut de către AUR și sunt onorat de această propunere.
Acceptarea mea semnifică pe de o parte respectul pe care îl port instituției numite Curtea Constituțională a României, instanța supremă de contencios constituțional și pe de altă parte respectului pe care îl port instituției fundamentale a democrației Parlamentul României.
Decizia mea vine în contextul în care cred nestrămutat în valorile democrației și cred că dialogul este singura formă de exprimare democratică. Mi-am asumat conștient candidatura știind că mecanismul de partid PNL-PSD nu îmi lasă nici o șansă și de asemenea conștient că unii din prietenii mei se vor supăra.
Mi-am asumat decizia și candidez, în virtutea principiului că democrația se construiește prin participare, nu prin comentarii de pe margine.” – este mesajul politicianului arădean.
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news