Barbarie pe fondul de vânătoare al AJVPS de la Târnova! Braconierii sunt tocmai paznicul și șeful de grupă [FOTO]

 

Dorin Jiva si Pop Lucian – primul, paznic de vânătoare, iar al doilea, șef de grupă, pe Fondul de vânătoare Târnova, gestionat de AJVPS Arad, au fost prinși sâmbătă, 7 ianuarie, în  timp ce braconau două ciute de lopătar. Asupra lor s-a întocmit un dosar penal sub acuzația de braconaj (vezi constatarea polițiștilor în facsimil – galerie). Informația a fost făcută publică pe grupul Vânătoarea în România și, cum este normal, a provocat valuri de indignare din partea vânătorilor… adevărați.

„Acesta e dezavantajul când te învecinezi cu AJVPS-ul! Ciutele au fost împușcate la 30 de metri de limita cu fondul nostru privat Pâncota, unde am populat cu cerb lopătar și am avut grijă de ciute ca și de ochii din cap. Din păcate, după ce au trecut cu 30 m limita fondului nostru, au ajuns pe fondul AJVPS-ului, unde paznicul de vânătoare cu șeful de grupă le-a împușcat sub ochii noștri, care erau proptiți în binoclu” – au avut curajul să povestească cei care au crescut ciutele în vederea reproducerii speciei, găsindu-și-le executate în acest mod barbar. 

La sosirea politiei, braconierii au arătat o autorizație la vulpe și mistreț, întrucât nu aveau cota de recoltă la specia lopătar pe acel fond. „Asta este adevărata față a AJVPS-ului” – concluzionează păgubiții, care nu sunt, nici pe departe, la prima experiență de acest fel cu „patronul suprem” al fondurilor de vânătoare din Arad.
„SAT FĂRĂ CÂINI, UNDE TRAGI LA ORICE SE RIDICĂ DIN IARBĂ, sub pretextul „ORICUM, DACĂ NU O ÎMPUȘC EU O ÎMPUȘCĂ ALTUL CARE VINE DUPĂ MINE!” – este sinteza a ceea ce se petrece pe aceste fonduri de vânătoare, hăcuite tocmai de angajații lor.

Loading

Facebook Comments Box

10 Comentarii

 1. Este o facatura Chestii din astea a mai făcut Chismorie pentru a discredita AJVPS.Totul este o înscenare se va dovedi.Chismorie incearca tot felul de diversiuni de joasa speta ca doar,doar ia si fondul Tirnova.

 2. JIVA DORIN A FOST IMPUS PAZNIC DE VANATOARE LA GRUPA TIRNOVA DE CONDUCEREA AJVPS FARA CA MEMBRI GRUPEI SA FIE INTREBATI DACA SUNT DE ACORD SAU BA ,JIVA A ADUNAT PE LINGA EL OAMENI DE INCREDERE CUM AR FI LUCIAN POP CARE A FOST UNS SEF DE GRUPA IMPUS SI EL DE CONDUCEREA AJVPS PE LINGA ASTIA DOI SE MAI GASESC TREI SAU PATRU MAJORITATEA DIN LOCALITATEA DRAUT CARE MERG LA VINATOARE IMPREUNA SI FAC CE VOR CEILALTI MEMBRI MAJORITARI DIN TIRNOVA ADICA BASTINASI SUNT MARGINALIZATI .DACA CEI TREI CA TREI AU FOST LA VANATOARE ,AL TREILEA ESTE DIN LOCALITATEA CHIER BUN PRIETEN CU CEI DOI,AU IMPUSCAT CIUTELE DE LOPATAR SA PLATEASCA PENTU FAPTA LOR CA DE MULTA VREME ASTEPTAM SA NE SCAPAM DE EI SI SA SE FACA CURATENIE LA GRUPA DAR MA INDOIESC DEOARECE CONDUCEREA O SA FACA TOT POSIBILUL SA ZICA CA PE LOPATARI IA LOVIT TRAZNETU .

 3. Vai, cât de mult pădurea s-a schimbat!
  Moartea căprioarei
  (final)

  Din ierburi prind în mâini fără să ştiu
  Un clopoţel cu clinchet argintiu…
  De pe frigare tata scoate-n unghii
  Inima căprioarei şi rărunchii.

  Ce-i inimă? Mi-i foame! Vreau să trăiesc, şi-aş vrea…
  Tu, iartă-mă, fecioară – tu, căprioara mea!
  Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Şi codrul, ce adânc!
  Plâng. Ce gândeşte tata? Mănânc şi plâng. Mănânc!

 4. naspa din partea lor ar trebui sa fie trasi la raspundere pt ce or facut si sa le fie rusine ca erau cine or fost sau or ramas tot cine or fost?

 5. domnul mirza presupun ca daca tot le ti partea esti ca ei?si ti ar fi ciuda daca ar lua el fondul nu are dc pt ca ai mai vedea si u un animal si bn inteles nu ati mai putea sa branconati!uite ial u si populeazo cu animale presupun ca nu o fc at taci!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy