Bărbat de 29 de ani din municipiu – arest la domiciliul în care l-a găsit DIICOT-ul cu droguri „de-un chef”

ARADEAN ARESTAT LA DOMICIULIU PENTRU TRAFIC DE DROGURI

[COMUNICAT DE PRESĂ]

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

La data de 28 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au pus în executare un mandat de percheziție, la domiciliul unui bărbat, de 29 de ani, din municipiul Arad, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 comprimate ecstasy, de culoare roz, 0,46 grame de hașiș, 4,83 grame de amfetamină, 2,38 grame de cannabis, două farfurii, un cântar, un card, o lamelă din metal și o linguriță, toate cu urme de amfetamină.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului,

iar, ulterior, magistrații Tribunalului Arad au dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc  și de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Biroul de presă al IPJ Arad

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy