joi, mai 26, 2022

Baroul Arad – din nou în doliu. Avocatul Ciprian Corpaș s-a stins din viață la doar 39 de ani

Avocatul arădean Ciprian Viorel Corpaș s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani, urmare a unui atac cerebral suferit în urmă cu o lună și… finalizat cu o comă.

„Necazurile și neputința de a trece peste ele” l-au adus în starea care i-a provocat moartea – este ceea ce s-au mărginit să ne spună apropiații.

„În numele colegilor din Baroul Arad exprim pe această cale profundul regret pentru dispariția prematură a colegului nostru avocat Corpaș Ciprian. Dumnezeu să-L odihnească!” – este mesajul pe care prodecanul Baroului Arad, Alin Gherga, l-a postat în această după-amiază pe pagina sa de Facebook, în numele său și al colegilor pe care-i reprezintă.

Avocatul CORPAŞ CIPRIAN VIOREL a fost membru al Baroului Arad începând cu data de 01.10.1999.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

6 COMENTARII

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca. A fost un om bun – dumnezeu are nevoie de oameni de nadejde

 2. Preabunule si milostive Stapane, cauta din cer si vezi durerea inimii unui parinte, care isi vede astazi rapita o mare nadejde a vietii sale,- caci si in viata cea dreapta si buna a fiului meu (CIPRIAN-VIOREL ) nadajduiam eu sa proslavesc, dupa cuviinta, puterea, intelepciunea, bunatatea si sfant numele Tau. Dar in fata tainelor nepatrunse pe care numai Tu singur le cunosti, gandul meu se indreapta la rugaciunea cea fierbinte pe care, inaintea sfintelor Sale patimi, Ti-a inaltat-o in gradina Ghetsimani iubitul Tau Fiu, Domnul nostru Iisus Hristos, zicand: „Parinte, de este cu putinta, treaca de la Mine acest pahar!”. Si, ca si El, plecandu-mi capul strig astazi catre Tine: „Doamne, fie voiaTa!”. Asemenea, ca si oarecand dreptul Iov la vestea mortii fiilor si a fiicelor sale, cu umilinta graiesc si marturisesc: „Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvantat”. Zdrobit de durere, dar cu neclintita credinta in Tine si in tainele cele nepatrunse, cer in aceasta clipa milostivirea si indurarea Ta, Doamne!
  Da-i Doamne, sufletului sau (CIPRIAN-VIOREL) usurare si iertare de toate gresalele ce a savarsit: cu lucrul, cu cuvantul sau cu gandul si il aseaza pe el, in locul de fericire vesnica, dimpreuna cu sfintii Tai ingeri, pentru ca acolo, la vremea cea hotarata de Tine, sa-l pot gasi si impreuna sa cantam slava Ta cea necuprinsa. Ca Tu esti Dumnezeul milei si al indurarilor si al iubirii de oameni si Tie slava si multumita si inchinare inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
  FAMILIA INDURERATA!

 3. NIMENI NU-TI OBSERVA LACRIMILE,
  NIMENI NU-TI OBSERVA TRISTETEA.
  NIMENI NU-TI OBSERVA DUREREA.

  DAR TOTI ITI OBSERVA GRESELILE!

  Dumnezeu sa-l odihneasca.

 4. „Daca nu poti sta langa un om cand ii este greu, nu ai dreptul sa stai langa el nici cand ii este bine”

 5. Nu se poate intelege cat de grea e despartirea, decat atunci cand o fiinta draga pleaca de langa noi. O cauti si nu o gasesti, o strigi si nu te aude, o astepti si nu mai vine. Ne ramane doar amintirea si un dor nestins in inima a dragului nostru fiu si frate ,CIPRIAN CORPAS .iN DATA DE 17.06.2017, S-A IMPLINIT UN AN DE CAND îI DUCEM DORU.
  Dumnezeu să-L odihnească!”

Comentariile sunt închise.