miercuri, martie 29, 2023

Baschetbalistele de la FCC Arad au bifat două succese în Serbia

 

Așa cum am mai scris, baschetbalistele de la FCC Baschet Arad s-au reunit în această săptămână și au avut primele antrenamente atât în sală cât și un antrenament afară. Sfârșitul de săptămână le-a găsit în Serbia unde sâmbătă au susținut primul joc amical din această toamnă calendaristică. În primul meci programat sâmbătă în țara vecină în compania celor de la Novosadska ZKA Novi Sad, grupare care a ajuns până în semifinală, în ultima ediție a campionatului din Serbia. După ultimul fluier al arbitrului scorul final a fost 66-43 pentru gruparea arădeană. Antrenorul Mudreša le-a păstrat în primul 5 pe Hadzovic şi Ardelean, iar echipa de start a fost completată de nou venitele: Adrienne Webb, Alina Pop şi Jefimija Karakasevic. Toate cele 13 sportive deplasate pentru acest amical au intrat pe parcursul disputei. Pentru FCC Baschet Arad au punctat: Karakasevic 19 puncte, Webb 14, Akathiotou 7, Ciotir 5, Hadzovic 5, Inkina 5, Ardelean 4, Mercea 3, Fodor 2 şi Bartok 2 puncte.

Arădencele au bifat un nou succes în al doilea amical programat duminică, în compania formației de primă divizie din Serbia e vorba despre ZKK Vrbas Medela. S-a terminat 58-62 pentru arădence (16-14, 15-13, 15-22, 12-13). Pentru gruparea arădeană au punctat: Karakasevic 12 puncte, Hadzovic 12, Webb 8, Inkina 8, Fodor 6, Veatriki 5, Mercea 4, Ardelean 4 şi Ciotir 3.

Pentru FCC Baschet Arad urmează o săptămână de pregătire pe plan local, ce se va încheia cu un turneu amical în Slovacia, la finalul săptămânii viitoare

 

Ultimele Știri

Related news