N-CAZURI

BĂTAIE DE JOC: O ambulanță cu semnalele pornite a așteptat 15 minute să se ridice bariera la o trecere de cale ferată de pe centura Aradului [FOTO]

 

Aproape că nu este șofer în Arad, sau simplu  pasager, care să nu înjure zilnic traficul de pe utopica centură a Aradului… Să nu fie profund scârbit de aglomerația creată artificial de incompetența și lipsa de interes a unor  autorități. Oricâtă îngăduință ai avea, tot ajungi la limită. O cititoare exasperată ne-a transmis următoarea stare de fapt, însoțită de fotografii, după aproape o oră de blocaj în zona trecerii peste calea ferată de pe calea Șiriei… Aceeași mizerie au îndurat-o și cei care erau pe ruta „pasajului” de la CET. Cum scârba și indignarea nu au nevoie de prea multe cuvinte, redăm mesajul.

„Astăzi mi-a fost dat să văd o scenă extrem de tristă: o ambulanță cu semnalele pornite aștepta să se ridice bariera. Locația? Cu siguranță nu mai are nevoie de prezentare. Am stat o oră la barieră. Ambulanța a așteptat cam 10-15 minute după care a plecat, alegând altă rută prin care a intrat în oraș. Mai-marii noștri nu știu că într-o urgență, orice minut de întârziere îi poate fi fatal pacientului. Asta e. Pasajul acela a rămas în plop și plopul nicăieri. Trăim în țara lui Nimănui. Trist. Rușinos. Penibil.”

 

Sasha Romanov, 26 septembrie 2018 11:28

ambulanta_pasajCET-5ambulanta_pasajCET-4ambulanta_pasajCET-3ambulanta_pasajCET-2ambulanta_pasajCET-1