miercuri, martie 29, 2023

„Bătălia de la Pilu” – țigani versus polițiști – s-a lăsat cu trei arestări de căciulă. Clanul Căciulă

 

Nu doar suporterii englezi s-au bătut cu rușii în weekendul ăsta – ci și aici, mai aproape de noi, țiganii din Pilu cu polițiștii din Pilu… fiecare cu liga lui – cum ar veni.

Sâmbătă noaptea, pe fondul unui scandal… de altfel etern în comuna parcă uitată de lege de la capătul extrem-vestic al României, polițiștii au fost solicitați să intervină într-un conflict interfamilial dintre clanurile Covaci și Căciulă. În grup de 2 contra 3, două fiind femei (toți rude între ei), aceștia s-au încăierat de la „ceva conjugal”, dar când cei doi polițiști – adjunctul șefului de post și un lucrător – au încercat să-i despartă, energiile negative s-au abătut peste echipaj: ambii polițiști au fost agresați, iar asupra mașinilor oficiale s-au aplicat „exerciții de defulare socială” cu bâtele de baseball.

Unul dintre polițiști a și fost spitalizat, pentru o scurtă perioadă, iar pentru trei dintre țigani – doi bărbați în vârstă de 33, respectiv 35 de ani și o femeie de 25 de ani – s-a dispus deja măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile pentru infracțiunea de ultraj. De continuarea cercetării și urmăririi penale urmează a se ocupa un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș.

Ultimele Știri

Related news