Beat, fără permis și circulând cu un motociclu neînmatriculat, un bărbat de 37 de ani a fost accidentat de o femeie din Felnac… până acum, fără probleme

0
717
accident
La data de 07 iulie a.c., în jurul orei 18:10, polițiștii Serviciului Rutier Arad au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Felnac.

Din cercetări a reieșit că o femeie de 39 de ani, din satul Felnac, care conducea un autoturism pe D.J.682 a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 37 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare negativă în cazul conducătoarei autoturismului iar în cazul bărbatului o valoare de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Victima nu deține permis 

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale poliției a rezultat faptul ca acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motociclul nu figurează înmatriculat în circulație.

Întocmit un dosar penal

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.