PUBLICITATE

BELLADONA și-a lansat noua colecţie din argint în prezența designerului Rita Mureşan – noua IMAGINE a BIJUTERIEI de pe „Mețianu” [FOTO]

 

Designerul Rita Mureşan a fost vineri la Arad unde a participat la lansarea noii colecţii de bijuterii din argint „Angel Collection”. Au fost câteva ore magice în care participanţii au putut socializa şi au putut admira fiecare bijuterie. Evenimentul a avut şi o parte caritabilă, dar şi o tombolă cu premii. Banii au mers la Elena, fetiţa cu patru operaţii din Arad care are nevoie de ajutor.
A fost vorba despre lansarea unei colecţii fashion cu bijuterii din argint. Totul s-a realizat în urma colaborării dintre Rita Mureşan şi reprezentanţii „Belladonna”: Luca Vincenti şi Casiana Răduţ.

Astfel, pentru câteva ore magazinul „Belladonna” din Arad (str. Meţianu, nr. 4) s-a umplut de arădeni şi nu numai. Izabella Vekas a moderat întreaga acţiune, iar Cristina Gheorghe a fost cea care a avut grijă ca muzica să fie una pe măsură.
„Am dorit să facem ceva să fie bine şi pentru români şi pentru italieni. Este o combinaţie între cele două ţări. Este un proiect nou, sper să fie de lungă durată şi să fie acceptat de către cei de aici. Colecţia realizată în colaborare cu Rita Mureşan este prima dintr-o serie de colecţii de bijuterii dedicate celor mai faimoşi stilişti din România, care vor fi lansate pe parcursul anului 2020”, a declarat directorul artisitc, Luca Vincenti.
Casiana Răduţ a afirmat că prin această colecţie au dorit să aducă strălucire doamnelor din Arad: „am ales ca temă îngeri, deoarece sunt cea mai frumoasă inspitaţie de moment. Prietena mea Rita m-a inspirat foarte mult. Aşa am ajuns să creăm această colecţie”.
Rita Mureşan a avut grijă ca toţi cei prezenţi să se simtă bine. Nu au lipsit îmbrăţişările şi fotografiile.
„Această colaborare s-a născut prin Casiana pe care am întâlnit-o la Bucureşti. Acolo ne-am cunoscut. Ea ştiind relaţia mea specială cu aceste entităţi de lumină care vin de la Dumnezeu s-a gândit să facă această colecţie specială inspirată din îngeri. Şi eu am avut colecţii tot cu această temă. Colecţia de bijuterii este potrivită pentru această perioadă a anului. De la copii până la adulţi pot purta aceste bijuterii”, a declarat Rita Mureşan.
În ceea ce priveşte Aradul, aceasta a declarat că îi place ce a găsit aici.
Evenimentul s-a încheiat cu extragerea căştigătorilor tombolei organizată în scop caritabil.

 

Intră pe pagina de Facebook a Bijuteriei Belladonna ca să fii la curent cu noutățile.

Critic Arad, 9 decembrie 2019 8:24

belladonna-rota-muresanbelladonna2belladonna1BELLADONNA-12BELLADONNA-10BELLADONNA-11BELLADONNA-8BELLADONNA-7BELLADONNA-6BELLADONNA-5BELLADONNA-4BELLADONNA-3BELLADONNA-2BELLADONNA-1belladonn_ritaM-6belladonn_ritaM-5belladonn_ritaM-4belladonn_ritaM-3belladonn_ritaM-2belladonn_ritaM-1