PUBLICITATE

Bine aţi venit în lumea LUMÂNĂRILOR Mueller-Kerzen! Distribuitor EXCLUSIV în Romania, cu sediul în ARAD

Cu siguranţă ai aprins cel puţin o dată o lumânare parfumată! Fie ca ai primit una cadou, fie că ţi-ai făcut o întreagă colecţie. Lumânările parfumate sunt cea mai bună modalitate de a-ţi transforma casa într-o oază de relaxare. Lumânările nu împrăştie doar o aromă atrăgătoare, ci modifică aspectul locuinţei conferindu-i un look sofisticat şi elegant.

Când ai aprins ultima oară o lumânare parfumată? Beneficiul lor e că pot transforma întreaga atmosferă, în funcţie de aromele pe care le aprind – ne pot transporta într-o grădină cu flori sau într-o oază tropicală.

Lumânările sunt accesoriul perfect pentru o baie relaxantă cu spumă unde poţi foarte uşor să-ţi imaginezi că te afli într-un spa.

De ce ne dorim să le avem mereu in casă?

Creează o atmosferă confortabilă – pe lângă parfumul lor, care reîmprospătează aerul din cameră, ele emană o lumină caldă, blândă, care te ajută să te relaxezi şi te îmbie la somn.Contribuie la schimbarea decorului –  o lumânare parfumată îți oferă instant o schimbare de decor, atmosfera din încăpere fiind extrem de importantă.

Reînvie amintiri frumoase –  anumite arome ne amintesc fie de persoane dragi, fie de casă, fie de vacanţă. Amintirile devin mult mai puternice atunci când simţim un parfum cunoscut.

Vă invităm să descoperiţi lumânările Mueller Kerzen, un cunoscut brand german, prezent acum cu sediul şi depozitul în Arad. Vă prezentăm o gamă largă de produse: lumânări parfumate, candele, lumânări de sezon dar şi accesorii.

Vă aşteptăm să ne vizitaţi la adresa: Arad, Str. Poetului, nr.93 (showroom & depozit) dar şi online pe www.mueller-kerzen.ro  de unde puteţi comanda rapid. Lumânările vor fi livrate în cel mai scurt timp direct de la Depozitul din Arad!

Oferte speciale pentru persoane juridice şi revânzători. Ne adresăm şi domeniului HoReCa cu oferte avantajoase dar şi firmelor de organizari evenimente.

Orar de funcționare showroom: Luni – Vineri: 08:30 – 17:00.

Critic Arad, 8 iunie 2019 8:42

lumanari_muller-6lumanari_muller-5lumanari_muller-4lumanari_muller-3lumanari_muller-2lumanari_muller-1-2