Birou pentru obţinerea certificatelor de cazier judiciar în Curtici

 

În urma demersurilor efectuate de Primăria orașului Curtici în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Arad s-a reușit înființarea unui ghișeu în vederea eliberării certificatelor de cazier judiciar pentru persoane fizice și juridice.
„Considerăm acest demers ca fiind unul foarte important întrucât cetățenii orașului nostru şi cetăţenii localităţilor învecinate, respectiv Macea, Sânmartin, Dorobanţi, Şofronea nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în municipiul Arad pentru obținerea acestui document, cunoscându-se faptul că în prezent cazierul judiciar este un document frecvent solicitat de către angajatori sau alte dosare de avizare, pentru școala de șoferi etc.
Am stabilit totodată împreună cu reprezentanții Poliției Oraș Curtici programul de lucru al ghișeului pentru zilele de luni și joi între orele 10:00-12:00, fiind cunoscut că aceste zile în Curtici funcționează și piața agroalimentară.
Precizez că logistica necesară funcționării acestui ghișeu a fost realizată cu sprijinul Primăriei Orașului Curtici astfel încât activitatea să se desfășoare în mod civilizat. Există posibilitatea informării cetățenilor privind documentele necesare, programul de lucru și alte informații necesare obținerii certificatelor de cazier judiciar.
Doresc pe această cale să mulțumesc conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Arad şi Poliţiei Oraşului Curtici pentru că a dat dovadă de receptivitate iar din data de 15 septembrie 2016 ghișeul de cazier este funcțional în Curtici” – este comunicatul Primăriei Orașului Curtici, prin primarul Bogdan Ban.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy