PAMFLETE

Bocănel s-a trezit că nu poate gestiona două „măsuri ale primăriei” în același timp…

 

 

Amuzant de coerenți sunt cei din primăria „noastră”. Merită un scurt mișto și personajul „new entry” din organigramă, city managerul Bogdan Vlad Boca și care devine, astfel, un „must have” și la rubrica de Pamflete.

Marți, 9 februarie, pe pagina sa de Facebook, cum ne-a tot obișnuit de când a fost instalat pe scaun, a postat mega-anunțul că arădenii vor avea încă vreo șase locuri de parcare cu plată, în buricul târgului, pentru că el și echipa au început curățenia cu „ograda proprie pentru că așa se cade bine” , „instituțiile nu pot fi deasupra cetățeanului, fie că vorbim de primărie sau de prefectură” și blablabla.

Bravo! Felicitări! Mulțumim!

Doar că, rezoluția impecabilă a pozelor ( mulțumim și pentru asta), ne-a adus aminte de o altă măsură dispusă tot de primărie, despre care însuși Bocănel posta pe facebook recent, pe 1 februarie. Problema fiind „aparatele de aer condiționat de pe fațadele clădirilor” .

Noa, bun! Păi, atunci, de ce mai apar cele trei aparate de aer condiționat pe fațada principală a Prefecturii? Facem chetă dacă trebuie și adunăm cei „250 lei x 3 aparate = 750 lei” ca să-l plătim pe omulețul-demontator de aparate, să-și poată onora și Prefectura Arad obligația de a „rezolva această problemă cu care ne confruntăm de ani de zile”.

 

Asta, așa, pentru coerența deciziilor zicem și pentru eliminarea tuturor „excepțiilor” și tot pentru că „Instituțiile nu pot fi deasupra cetățeanului, fie că vorbim de primărie sau de prefectură.”

Sasha Romanov, 10 februarie 2021 9:53

148518860_3741966729194929_678195444976138409_nBocanel1Bocanel

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783