POLITICE

BOMBĂ DE IMAGINE în plină PANDEMIE: ARPI NISTOR a intrat în PNL Arad grație lui GHEORGHE FALCĂ și e HOTĂRÂT să facă să (re)nască MARILE VALORI LIBERALE din „Vlaicu”! „Fac prima filială la TIC-TAC și decapitez PNL Gară!” este primul plan al lui Arpi [FOTODOCUMENTE]

 

„Plm, nu e ușor la PNL, Man! Nici nu am început și Deja-s obosit!” – ne-a declarat în exclusivitate (sper!) Arpi Nistor, la aproximativ 10 minute după ce a intrat în PNL Arad, prins cu o grămadă de alte treburi și depinzând de corectorul de pe mess, emoționat cum nu-l știam capabil!
Pe data de 7 aprilie, la ora 15 aproape fix, PNL Arad posta pe PAGINA SA OFICIALĂ (link activ la ora publicării acestei „BOMBE DE IMAGINE”) fabulosul anunț potrivit căruia „De astăzi avem un nou coleg! Chiar dacă uneori postările lui ne amuzau, altă dată ne criticau apreciem că într-un final acest arădean a făcut pasul către noi!”
„Bine ai venit în marea familie liberală, Arpi Nistor! 😎” – i-a pus Boca sau poate Barbeș însuși ochelarii cool și i-au dat și două haștaguri urmate de un Doamne-ajută:
#adeziune_nouă, #Arpi_liberal, 🙏

Ei bine, au trecut aproape 24 de ore, cât îi trebuie unei știri ca asta (pentru că despre o știre serioasă discutăm aici!… nu prostii) să se „cimenteze”… „să se usuce apa de pe floaștăr” cum se zice pe Poetului: și s-a cimentat deja – nimeni n-a infirmat nimic… nimeni n-a dat dislike-uri, unfriend-uri și block-uri – ceea ce ne bucură nespus!

 Uite print-screen dacă nu ne crezi – până nu dispare linkul: 

Sigur că aflând BOMBA, nu ne-am putut abține să nu-l intervievăm pe Arpi Nistor (pe care cine nu-l cunoaște, să facă bine să părăsească acest gen de articole!) în legătură cu ceea ce știam încă de ieri dimineață că va fi o „încercare de penetrare a scructurilor străzii reprezentate de taximetriștii ultrași în sânul organizațiilor politice care ne conduc orașul” – cum s-ar exprima un „spion acoperit” dacă ar fi pus să rezume ceea ce ar putea rămâne în istorie drept „Mișcarea Arpi” – și știam pentru că, cererea sa de adeziune a fost trimisă online pe toate canalele de comunicare posibile, semnată și motivată după cum urmează:

DA, AȚI ÎNȚELES BINE, ARPI NISTOR A FOST ACCEPTAT ÎN PNL ARAD PENTRU A AVEA PRIORITATE LA TESTE COVID! – UN EXEMPLU DESPRE „CUM SE FACE!”

Astfel, la ora 15:05, l-am luat tare pe Arpi și ne-am permis să-i scriem direct. Iată ce a rezultat:
– No, PNL Gară Arad scrie pe tine! 😂😍🙏🖐.
 „Nu avem în Vlaicu?!” a întrebat succint-stupefiat Arpi.
– Asa o zis ceva coleg de-al tău…
Îl dau afară. Cine-i?”
– (Nu i-am spus, dar i-am sugerat ceva mai pragmatic)… Dar tu poți să încerci să faci una la Tic -Tac!
– „Cum să încerc? Fac!” – și-a dezvăluit membrul-vedetă primele intenții.
– 😍 Fă una și la „Randevu” – că poate o să vă certați din cauză că o să fiți prea mulți, o să se divizeze partidul iarăși și trebuie și să controlezi facțiunile formate!
– „😂😂😂”  a fost replica lui Arpi.
Și o celulă de criză la Făt Frumos, în inima PSD-ului!
Cumpără rapid terasa aia și terenul de fotbal!
Și dacă nu aduci huni, n-ai rezolvat nimic, man! – ne autocităm cu ce i-am recomandat viitorului președinte al PNL Arad – Filiala „Aurel Vlaicu”!

***

Dimineața, după beția provocată exact de această știre, fără mahmureală (că suntem obișnuiți cu alcoolurile tari), aveam să observăm că Arpi a luat în seamă ce i-am spus, citind următoare telegramă care ne-a fost trimisă… cine poate ști de unde?
„Gorilianu. E frumos la penele. Ia ce prietene am”:

Bravo, Arpi, te-ai scos! – l-am felicitat, și i-am pus și o inimioară radiantă <3. N-o cunoaștem pe fată, chiar dacă lucrează la PNL – Parlmentul Românei – Camera Deputaților – dar dacă Arpi Nistor se laudă cu ea, înseamnă că e ceva de capul acestui frumos început al unei probabil frumoase prietenii!

Ei bine, CINE ESTE ARPI NISTOR? – asta pentru cei care nu-l cunosc foarte bine și ÎNCĂ nu sunt prieteni cu el trebuie să schițăm – evenimentul obligîndu-ne la o cel puțin succintă prezentare biografică.
Vă etalăm doar câteva  argumente foto din activitatea sa din ultimele câteva luni doar (Arpi se mișcă foarte repede și poate „bifa” 5 taskuri, cu contract și premiu de rapiditate cu tot, într-o lună!).

SPICUIRI DIN CARIERA DIPLOMATICĂ INTERNAȚIONALĂ A LUI ARPI:

1. Consilier sub acoperire al cosmonauților de la NASA:

2. Ungurul-alpinist-catolic care l-a protejat pe Papa Francisc să nu cadă-n prăpastie:

3. Agent infiltrat sub acoperirea „omul cu cravata violet” în anturajul Iohannis-Orban:

4. „Pacientul maghiar” când a venit dr. House să viziteze Spitalul Județean Arad:

 

5. Deținut-fotomodel „pe rit vechi”:

 

6. Consilierul pe probleme de semiotică, lingvistică și gramatică a grupării Falcă-Bîlcea-Bibarț:

 

7. L-a decapitat pe senatorul Mihai Fifor ca să o învețe pe Viorica Dăncilă să meargă cu bițigla: 

CE ȘTIE ARPI SĂ FACĂ:

1. Știe să facă un ceaun:

2. Știe să sape o groapă:

3. Este un foarte bun cărăuș de făină:

4. Știe cum să cucerești definitiv o fată:

 

5. Știe care îi e locul lui Bibarț din punctul de vedere al lui Falcă, Geani și Cionca:

 

6. E patriot român și înțelege profund valoarea unei opere de artă:

7. Cunoaște realitatea și iubește valorile perene ale acestui oraș:

Și 8. – dar deloc în ultimul rând, ARPI A CÂȘTIGAT OSCARUL: NU UNUL, CI DOI OSCARI!

P.S.: Vă rugăm să NU tratați acest pamflet ca atare!

 

Lucian Valeriu, 8 aprilie 2020 2:26

arpi-oscaradeziune-pnl-aradraluca_udrescuarpi-pnlarpi_nistor-14arpi_nistor-13arpi_nistor-12arpi_nistor-10arpi_nistor-11arpi_nistor-9arpi_nistor-8arpi_nistor-6arpi_nistor-7arpi_nistor-5arpi_nistor-4arpi_nistor-2arpi_nistor-3arpi_nistor-1