[BOMBĂ VIRTUALĂ] Ministerul Apărării Naționale din România anunță, oficial, începerea Primului Război Pokemon!

 

În sfârșit: avem adversari pe măsura vremurilor prin care trecem! Însuși Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro a publicat, pe pagina oficială de facebook a instituției, la ora 10  a zilei istorice de 4 august, 2016, un anunț menit pe cît să-i distreze, pe atâta să-i enerveze pe preoții, militari, civilii și comentatorii (1.454 distribuiri avea la ora 14.45) „Fenomenului Armatei Române”.
Iată-l, în toată splendoare lui:

În atenția jucătorilor de ‪#‎PokemonGo!

Pentru evitarea situațiilor neplăcute ce pot apărea în căutarea de Pokemoni, vă atenționăm că, astăzi, începând cu ora 9:30, se vor executa trageri de luptă în poligonul de la Cincu, județul Brașov.

Vă dorim o zi productivă!

‪#‎România ‪#‎mapn ‪#‎ArmataRomâniei ‪#‎internship

Mai multe informații: http://www.mapn.ro

Acest memorabil anunț, apărând aproape concomitent (dacă nu chiar la secundă!) cu cel al unui expert american în politici, conform căruia „Putin a menționat clar că Rusia nu va accepta baze de rachete în Polonia și România. El a informat Washington-ul și guvernele imbecile din Polonia și România. În orice caz, așa cum a observat și Putin, ei nu aud”… ei bine, n-au cum să nu te ducă cu gândul la ceva „serios”… gen A început al treilea război mondial – Războiul Pokemonilor gen!

Exercițiu de imaginație: Dacă acum… nu mult… 20 ani să zicem, cineva îți  citea fraza „Pentru evitarea situațiilor neplăcute ce pot apărea în căutarea de Pokemoni, vă atenționăm că, astăzi, începând cu ora 9:30, se vor executa trageri de luptă în poligonul de la Cincu, județul Brașov”, așa-i că l-ai fi taxat drept „un poet nebun pe xanax”?!

Foto: Ministerul Apărării Naționale, România însuși

 

Facebook Comments Box

1 Comentariu

  1. Exerciţiu de luptă ce a avut loc la Poligonul Cincu – Braşov, a reuşit. Pentru că Preşedintele felicită combatanţii: „Mulţumesc Armatei României şi Comandamentului forţelor armate ale Statelor Unite din Europa, cei doi co-organizatori ai acestui exerciţiu, pentru modul în care au planificat, organizat şi condus desfăşurarea acestuia, precum şi reprezentanţilor celor nouă ţări Aliate şi partenere participante.”
    Români, munciţi şi vă iubiţi liniştiţi, sunteţi apăraţi de SABER GUARDIAN – adică, SABIA PROTECTOARE! Iar cei sceptici, fiţi vigilenţi! Dacă revin ruşii !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy