ȘTIRI

Boschetarul recidivist Mitru din Vladimirescu a incendiat mașina vecinului său pentru că, deși i-a dat să mănânce ani de zile, n-a vrut să îl primească și-n casă!

 

Un anume Mitru – recidivist cu fapte grele în spate, boschetar de ocupație și cerșetor cu japca de meserie, piroman nativ – a dat foc autoturismului vecinului său de vizavi, pentru că, deși îl ținea cu mâncare și bani de-un spirt și-o bere, n-a vrut să-l „ajute” și cu o locuință (a lui fiind de nelocuit!).
Explozia care încă îngrozește locuitorii străzii Vasile Milea din comuna Vladimirescu s-a petrecut la ora 5 dimineața și are la bază o poveste demnă de reținut sub formă de parabolă… seamănă cu cele clasice, inspirate din Vechiul Testament.

Nervos aproape de turbare plus rupt de beat, prima oară Mitru i-a taiat roțile mașinii (un Duster combi) făcătorului său de bine, după care i-a luat parbrizele la rangă. Nemulțumit, însă, de rezultatul răzbunării sale, Mitru s-a dus să-și prepare un „Molotov”, coctail pe care l-a băgat la roata spate-dreapta… și ZBANG!

A scos tot „Vasile Milea” în stradă… de fiecare mașină stă, de azi-dimineață încoace, în curte!

Din fericire, pompierii de la ISU Arad au sosit repede și au stins incendiul, înainte de a se propaga la casele din vecinătate.

Poliția a sosit, și ea, dimineața, l-a cules pe Mitru de pe câmp… l-a încătușat, l-a dus la secție și „de atunci, toți vecinii sunt îngrijorati că dacă-i dă drumul la Mitru?!” – cum se exprimă sursa care stă la baza documentării noastre.

„În această dimineață în jurul orelor 05.30, echipajul de stingere de la Punctul de Lucru Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Vladimirescu pentru stingerea unui incendiu la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenție autoturismul ardea violent în interior. După aproximativ 15 minute incendiul a fost stins. În urma cercetărilor s-a stabilit că și cauză probabilă ” folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului” – este comunicatul ISU Arad despre ce au voie autoritățile să comunice….
Poliția mai are ceva de vorbit cu Mitru… după care îl duce la arestare – sau nu!

„Cercetat pentru incendiere

Polițiștii comunei Vladimirescu cercetează un bărbat de 60 de ani din aceeași localitate, care în noaptea de 10/11 august 2020, folosind benzină, ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada General Vasile Milea din localitate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.” – este comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

 

Radu Pandelea, 11 august 2020 11:55

masina-vladi-7masina-vladi-4masina-vladi-3masina-vladi-2masina-vladi-1masina-vladi2masina-vladi1