luni, august 8, 2022

[BREAKING SHIT] Doamne apără… dar ce caută altă femeie decât nevastă-sa cu mâna pe primarul nost` pe avionul de „Brucslles”?!

 

…fix așa ar fi exclamat interogativ o amazoană portocalie (Tanti Luci, de exemplu) dacă ar fi văzut poza asta înaintea noastră… și poate că fix asta exclamă și-acum! Parc-o aud:  „Cum să nu-l înțelegi, drăguțul de el, care se sacrifică pentru binele Aradului, se luptă cu, vorba lui, lanțurile pesedeului, cu patru oameni la o pizza, cu parcările, cu presa, cu medicamentele, cu gramatica… cu toate se luptă, mânca-l-ar mama pe el de luptător – cum să nu-l înțelegi că pică și el, lat, pe avion, și atunci orice parașută poate să-l plătească pe unu` ca să-i facă o poză pe nașpa cu mâna ei pe piciorul lui, ca să-l șantajeze după aia?! Ce?… crezi că n-am mai văzut eu de astea?!”

Adevăru-i că atunci când te duci la (sau te întorci de la… totuna) „Bucslles”, rupt în freză de atâtea combinații, cu avionul… într-o destinație practic inexistentă până ce n-ai inventat-o tu, poate să pună mâna pe tine orice pițipoancă în timp ce dormi!… ca să zicem ceva și ca de la pacient la pacient.

Doar că nu toți suntem Tanti Luci și nici suferinzi de „faraonită cronică”,

așa că nu ne putem abține să nu comentăm (degajați de orice încrâncenare, să știți dacă nu știți!) gen: bă, faraoane, las-o dreaq de fază! După ce că dai cu toate de gard de le umpli de sânge, te afișezi tu, bărbat însurat și cu copil, primar de oraș istoric de 14 ani încoace, cu dușmani pe aproape fiecare rând de scaune, pe avionul companiei pe care n-o lași să zboare de la tine de pe Aeroport, cu Laure și faze de astea?! Bine că n-ai turnat și un clip porno cu ea prin budă, că te vedeam acuma vedetă absolută pe site-urile de profil internaționale, nu numai la tine-n sat!

Și pe noi ne prostești cu faze de astea!…

N-AI CUM să-l ignori! Falcă s-a dus la Bruxelles să le explice EUROPENILOR cum stă treaba cu problema [VIDEO]

Ultimele Știri

Related news

6 COMENTARII

  1. Astea s cancan uri ieftine, demne de spynews. Cine -i curios de viata personala a primarului? Sau de ce ar fi? Plus de asta, indiferent de situatie, e dreptul la intimitate si viata privata al oricarei fiinte umane. Cu tot respectul, we need real news, demne de share si subscribe

  2. Din defect profesional văd astfel de situații factuale ca potentiale conflicte juridice. Strict ca problema juridica un proces intre cel imortalizat si compania aeriana ar fi absolut superb. Ce argumente legale rafinate s-ar putea aduce, ce pledoarii memorabile s-ar putea realiza.
    Un profan poate sa creada ca invoci pur si simplu atingerea adusa vietii private si gata, persoana fotografiata iese invingatoare. Este o abordare simplista si rudimentara. Analiza care se poate face aici este mult mai ampla si mai complexa, incepand de la natura/scopul calatoriei cu avionul (poate să fie bunaoara o calatorie de serviciu din postura calitatii de functionar public, platita din bani publici) pana la analiza modalitatii in care ai ”pozat” pana acum ca figura publica – de mare familist, aparator al familiei traditionale ori predicator in nu se mai stie care cult – sunt doar doua dintre multele perspective posibile.
    Cine doreste poate lectura monografia „Dreptul la propria imagine. O perspectiva practica, Ed. Universul Juridic, 2013 si se va clarifica pe multe aspecte.
    De urmarit ce turnura va avea acest ”incident”.

    • Ce atentat la viata privata poti sa invoci cand tu dictezi comunicate de presa cand esti invitat sa pleci la Bruxelles, in seara in care pleci la Bruxelles, cand ai ajuns la Bruxelles, interviu (platit) de acolo, declaratii in ziua in care ai ajuns inapoi de la Bruxelles… dupa care scrii pe facebook ca ai fost la `Brucslles`?!

Comentariile sunt închise.