miercuri, martie 29, 2023

„Bucuria de a dărui” – Conferință publică a părintelui Pantelimon Șușnea în sala mare a Teatrului „Ioan Slavici”

 

Primeniți-vă sufletește pentru Conferința „Bucuria  de a dărui”, care va fi susținută de părintele  Pantelimon Șușnea de la mănăstirea Oașa. Evenimentul va avea loc în ajunul Sfântului Nicolae, pe 5 decembrie, începând cu ora ora 18, la Teatrul  „IOAN SLAVICI” Arad.
Intrarea este  liberă.

Iată ce scrie Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Aradului, pe blogul său, despre acest eveniment:

«Revenirea Părintelui Pantelimon la Arad este așteptată cu bucurie și har de foarte multă lume, în special de tineri, care s-au bucurat anual de prezența duhovnicească de excepție a Părintelui Pantelimon în cadrul unor conferințe publice sau a unor evenimente artistice unice.

Totodată, Părintele Pantelimon este gazda avraamică a miilor de tineri care poposesc anual în tabere la Oașa, din dorința de a sorbi o picătură din darul acceptării, dialogului și comuniunii ce sălășluiește în această Sfântă Mănăstire, devenită un adevărat fapt taboric ce strălucește cu nădejde peste generația tânără de astăzi. Mănăstirea Oașa este ca o mamă care îmbrățișeasză cu afecțiune, respect și protecție pe toți tinerii care pășeșc în spațiul ei liturgic, cultural și duhovnicesc, trasformându-se într-o adevărată „Vasiliadă” a tinerilor.»

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news