sâmbătă, aprilie 1, 2023

C.C.I.A. Arad promovează agenții economici arădeni. Chic By Vali Cioban a făcut senzație în China!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – C.C.I.A. ARAD]

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (CCIA Arad) a intensificat procesul de promovare a agenților economici pe piețele asiatice, astfel că, în perioada 16-20 noiembrie 2017, primii agenți economici arădeni au fost primiți și promovați în orașul Changsha, regiunea Hunan, China. Este vorba despre designerul  Vali Ciobanu și DJ-ul  Bogdan Iorgovan.

Pe linia dezvoltării relațiilor comerciale cu China, CCIA Arad a deschis căi de comunicare cu antreprenori care doresc să promoveze și să importe produse românești în China. Datorită bunei colaborări pe care CCIA Arad o are cu domnul Dayan Hu, antreprenor chinez care promovează și importă produse românești în China sub un concept inedit preluat în multe regiuni din această țară, s-a conturat oportunitatea dezvoltării unor evenimente în cadrul cărora să lansăm agenți economici arădeni pe piața asiatică”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Delegația arădeană a fost foarte bine primită în orașul Changsha, regiunea Hunan

Managerul târgului Agromalim, Cimi Enache, a vizitat un târg de profil, Central China (Hunan) Agricultural Expo, târg de agricultură și produse agro-alimentare ajuns la a XVIII-a ediție. Pe o suprafață de 110.000 mp și-au expus oferta peste 3000 de expozanți, standurile cu produse românești fiind foarte întâlnite în cadrul expoziției.

Pe lângă târgul de agricultură, am vizitat un complex care promovează agenții economici din România, dar și din alte state, fiecare stat având standuri cu produsele proprii. Acest concept a fost preluat de administrația chineză și multiplicat în mai multe regiuni, motiv pentru care beneficiem de un moment prielnic pentru promovarea agenților economici arădeni pe piețele asiatice. Un prim pas a fost făcut în lansarea unei invitații către delegația chineză de a veni la Arad pentru a cunoaște mai bine oferta comercială a județului”, declară managerul CCIA Arad, Cimi Enache.

Cele mai recente colecții Chic by Vali Cioban au fost foarte apreciate de publicul prezent la evenimentul de modă desfășurat la cel mai renumit club din Changsha. Invitația a fost lansată prin Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, de către domnul Dayan Hu, promotor și susținător al brandurilor românești în China.

Colecția Timeless, prezentată la MQ Viena Fashion Week, și patru piese din colecția Contrast, prezentată la Paris Fashion Week, au făcut senzație sub privirile numerosului public prezent la evenimentul special organizat pentru prezentarea acestora.

Ținute elegante, originalele creații specifice designerului român Vali Cioban au stârnit admirația presei locale, cât și a personalităților prezente în cadrul evenimentului, atât prin eleganța lor, finețea materialelor, stilul autentic, cât și prin punerea în scenă a unei incursiuni veritabile în timp, trecând de la moda retro-glamour a anilor ‘20-‘30 până la cea futuristă.

Pe tot parcursul evenimentului și al defilării propriu-zise a rulat filmul de prezentare al colecției Timeless, dar și ultimele show-uri reprezentative ale brandului Chic, care pun foarte bine în evidență istoria, frumusețea, unicitatea și peisajul monden al Aradului actual și al Aradului de altă dată prin aportul personalităților invitate.

Prezența celor 4 modele arădene de succes, Lavinia Ichim, Anamaria Foltean, Roberta Talaba și Ancuța Ciortea, invitate special de brandul Chic, a contribuit la reușita showului, fetele cucerind publicul prin frumusețea, profesionalismul și spontaneitatea lor, reușind să schimbe pe parcursul celor 20 de minute de prezentare cinci ținute fiecare.

Fotografii și reprezentanții presei și televiziunilor regionale au pozat și filmat la foc continuu și au preluat la cald reușita acestui eveniment. Imediat după eveniment, presa a năvălit la propriu și a fost solicitată organizarea unui shooting ad-hoc pe străzile frumos luminate din Changsha. Seara a fost continuată cu un after-party unde, invitat special a fost DJ-ul arădean Bogdan Iorgovan, care a asigurat o atmosferă incendiară având o prestație de excepție.

Echipa României s-a bucurat de o primire extraordinară, succesul și reușita acestui show ducând și la alte colaborări și surprize în viitor pe podiumurile modei internaționale. Am avut parte de un public foarte entuziast, iar presa a primit excepțional colecțiile mele, motiv pentru care am primit deja propuneri de colaborare pentru viitor. Mulțumim Camerei de Comerț Arad pentru facilitarea intrării pe piața asiatică cu colecțiile Chic”, declară Vali Cioban, designer Chic.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news