ȘTIRI

Ca-ntr-un THRILLER de SATIRĂ NEAGRĂ: din AZILUL DE BĂTRÂNI de la Pâncota n-au mai rămas decât niște pereți arși. Cei șapte pacienți (dintre care unul mort) s-au mutat la aparținătorii lor [FOTO]

 

Din Centrul pentru persoane în vârstă GIANINA din Pâncota n-au mai rămas decât pereții, după ce un incendiu a izbuncnit de la acoperișul clădirii de pe Strada Mărășești, nr. 88. Șase pacienți (al șaptelea era decedat și se afla în capela clădirii) s-au autoevacuat – practic ieșind în fața azilului și fiind preluați de cei prezenți la fața locului.

„A intervenit Detașamentul Ineu cu 2 autospeciale și SVSU Pâncota cu 1. 10 subofițeri, s-a deplasat și grupa operativa a inspectoratului cu 3 ofițeri. A ars generalizat acoperișul cu posibilități de propagare la clădirea invecinată. În sprijinul pompierilor aflați la fața locului a intervenit și cea de a treia autospecială de la Chișineu-Criș și pentru asigurarea intervenției s-a deplasat la fața locului și SMURD TIM Arad”, a relatat maior George Pleșca din partea ISU Arad.

La locul producerii incendiului s-au deplasat 13 pompieri, care au intervenit cu trei autospeciale.

Conform informațiilor de ultimă oră, bătrânii au fost relocați la domiciliile aparținătorilor lor, iar pacientul decedat, la cimitir… Pagubele materiale sunt, conform primelor estimări (neoficiale) însemnate: circa 500.000 de euro.

 

Critic Arad, 22 iunie 2018 4:15

azil-pancota-15azil-pancota-14azil-pancota-13azil-pancota-12azil-pancota-11azil-pancota-10azil-pancota-9azil-pancota-8azil-pancota-7azil-pancota-6azil-pancota-5