SPORTURI

Cadouri pentru copiii de la centrul Tabita, oferite de fetele de la echipa de BASCHET a Școlii „Nicolae Bălcescu”

 

Cele mai așteptate sărbători ale anului sunt cele ale sfârșitului de an Pentru mulți dintre noi înseamnă să îți petreci timpul împărtășind cu drag gânduri, sentimente, prăjituri în jurul unui brad alături de cei dragi. Chiar dacă nu au parte de cei dragi, membrii familiei lor lipsesc din viața lor, ei și-au format o familie fiind cu toții ca frații, uniți, având grijă unul de altul. Este vorba de copiii de la Casa de copii Tabita din orașul nostru.

Aceștia au primit cu bucurie echipa de baschet (fete), a școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu, care cu mare dărnicie le-a oferit un zâmbet pe buze în cele câteva ore petrecute împreună si evident nu au lipsit câteva cadouri și surprize dulci. Fetele au fost mai mult decât încântate să le poată dărui o experiență atât de minunată, rămânând marcate de spiritul de fraternitate aflat în acești copii.
Poate că nu li s-a putut oferi un Crăciun perfect dar câteva colinde, sperăm că le-a adus căldură în suflet și speranță. De Crăciun, să fim mai deschiși la suflet, să oferim, pentru că ce este mai frumos decât o inimă de copil fericită!

Echipa de baschet coordonată de prof. Daniel Dragoș mulțumește doamnei director Cristina Boba, doamnei Teodora Boleacu, prof. Crinuța Bocșa, și nu în ultimul rând părinților care au facut posibila aceasta actiune. Ideea a pornit de la profesorul Daniel Dragoș care pe langă rezultatele sportive deosebite cu care ne a surprins an de an a făcut și astfel de acțiuni de suflet urmarind astfel și întărirea spiritului de echipă în rândul formațiilor pe care le pregătește. Daniel Dragoș reușește să creeze o emulație în jurul său dincolo de valoarea sportivă a echipelor sale.

Cosmin Gherman, 21 decembrie 2018 10:21

dragos-2dragos-1