duminică, noiembrie 27, 2022

Camera de Comerţ Arad va organiza în perioada martie  – aprilie 2020 cursul autorizat de FORMATOR

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

CCIA Arad pregăteşte un nou curs de Formator

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad va organiza în perioada martie  – aprilie 2020 – cursul autorizat de FORMATOR.

Programul se adresează persoanelor cu studii superioare, interesate de training, dezvoltare profesională, resurse umane, psihologie şi pedagogie şi care fie doresc să livreze traininguri către alte persoane, fie doresc să se dezvolte personal și profesional.

Scopul CCIA Arad, realizat prin acest curs, este crearea unei comunități de traineri de succes care să revalorifice educația în România.

„Pentru recunoaşterea internaţională a certificatelor eliberate, după finalizarea cursului este necesară apostilarea sausupralegalizarea„, ne precizează domnul Gheorghe Seculici – preşedintele CCIA Arad.

Certificatul de absolvire se eliberează însoțit de Suplimentul Descriptiv cu competențele profesionale dobândite:

-Pregătirea formării

-Realizarea activităților de formare

-Evaluarea formării

-Aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare

-Marketing-ul formării

-Proiectarea programelor de formare

-Organizarea programelor și a stagiilor de formare

-Evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de  formare

„Este un curs interactiv, undefiecare participant are oportunitateasăîşidezvolteabilitățile de prezentare, de comunicare și de lucruînechipă. Ne propunem ca prinacest curs săsprijinimparticipanţiiîndezvoltareacompetenţelorspecificeocupaţiei de formator, o atenţiedeosebităacordându-se dezvoltăriiabilităţilor practice”, declară prof. Carmen Crişan, manager al Departamenului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad.

La curs pot participa: Manageri, Manageri de resurse umane , Responsabili cu formarea într-o organizație, Actuali și viitori formatori, Cadre didactice, psihologi, membrii ONG sau orice altă persoană interesată să obțină o certificare pentru ocupația de FORMATOR

Documente necesare înscrierii (în copie):

  1. Buletin / Carte de identitate
  2. Certificat de naștere
  3. Certificatului de căsătorie
  4. Diplomei de licență.

 

Discount-uri oferite:

  1. Discount-ul  de fidelizare, oferit membrilor CCIA Arad – 10%.
  2. Discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați.

NOTĂ: Reducerile nu se cumulează .

Taxa cursului include:  activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, diploma acreditată ANC, examenul de certificare, cafea și apă, cuponvaloric 200 ron –emis de CCIA ARAD- valabil la cursurileorganizate de instituţie

Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, [email protected]

 

Biroul de presă al CCIA Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news