ȘTIRI

Camera de Comerț arădeană pregătește inspectori în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 6 noiembrie  2018 – 29 noiembrie 2018, cursul autorizat de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (cod COR 315723).

Obiectivele cursului:

Securitatea şi sănătatea în muncă reprezintă ansamblul de activităţi instituţionalizate având ca scop asigurarea celor mai bune condiţii în desfăşurarea procesului de muncă, apărarea vieţii, integrităţii fizice şi psihice, sănătăţii lucrătorilor şi aaltor personae participante la procesul de muncă.

Securitatea şi sănătatea locului de muncă sunt doi factori importanţi în activitatea desfăşurată de orice companie. Pe lângă faptul că SSM este o obligie juridicăşi socială a întreprinderilor, constituieşi un element esenţial al eficienţei şi succesului unei afaceri”, informeazăpreședintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Tematici:

„Cursul de SSM vizează nu doar informarea participanţilor cu privirela aspectele legate de protecţia muncii, dar şi sporirea gradului de conştientizare a importanţei conceptului de SSM, declarămanagerul CFP din cadrul CCIA Arad, Carmen Crişan.

Durata: 80 ore teorie + practică,  marți, joi şi  vineri – interval orar 17:00 – 21:00

Condiţii de acces: minim studii în învăţământul liceal

Acte necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacăestecazul).

Persoană de contact: prof. CARMEN CRIŞAN, telefon 0730 188 299, email [email protected]

Critic Arad, 3 octombrie 2018 7:30


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783