ȘTIRI

CAMPIONI DETAȘAȚI la proba de „furt-viteză”: patru hoți din Sintea Mare, care au scos sub 1 minut / catalizator!

 

Polițiștii din Ineu au reușit un flagrant „frumos”: O bandă de HOȚI din Sintea Mare SPECIALIZAȚI pe CATALIZATOARE a fost prinsă, inclusiv pe camerele de filmare, în momentul acțiunii, reținută și arestată în timp-record

[COMUNICAT DE PRESĂ]

DEPISTAȚI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLITISTII DIN INEU

În urma investigațiilor efectuate, în noaptea de 20/21.02.2021, polițiștii orașului Ineu au organizat o prindere în flagrant a 4 persoane bănuite de furt de catalizatoare. Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, în flagrant delict, 4 tineri cu vârste între 18 și 22 de ani, toți din localitatea Sintea Mare, părăsind locul faptei, unde, folosindu-se de o unealtă multifuncțională, au tăiat catalizatoarele de pe două autoturisme parcate pe strada Dunării din Ineu.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 9.000 de lei a fost recuperat parțial. Polițiștii i-au reținut pe cei în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de duminică, 21 februarie, magistrații Judecătoriei Ineu au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au fost sprijinite de lucrători ai Jandarmeriei Arad și ai Poliției Locale Ineu.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad, 22 februarie 2021 8:31