miercuri, august 17, 2022

Capela cimitirului din Bonțești a costat mai mult decât biserica. Curtea de Conturi este la Primăria Gurahonț

 

Marți, 13 iunie, Curtea de Conturi a început o misiune de control, la primăria Gurahonț.

Dacă tot sunt în control, inspectorii ar trebui să nu omită la verificări nici cele două investiții majore din banii bugetului local și anume:

Reabilitarea străzii Avram Iancu, lucrare în valoare totală de 1.971.082 lei. Aceste lucrări au presupus, din acte, lucrări de reabilitare a străzii, carosabilului, trotuare, rigole și șanțuri, spații verzi, parcări și semnalizare rutieră.

Construcția capelei Bonțești, o construcție „ impresionantă” de altfel ( chiar mai impresionantă decât biserica din Gurahonț – vezi foto din galerie) și care a costat nu mai puțin de ehivalentul a 100.000 Euro, mai precis 373.645 lei. Din bugetul local al comunei Gurahonț s-au alocat 332.524 lei, diferența fiind pusă la dispoziție de Compososeratul Bonțești.

IQ CONCEPT SRL din Șagu județ Timiș este constructorul capelei Bonțești. Deși proiectul prevedea inițial și asfaltarea străzii care duce spre capelă, această lucrare nu s-a mai realizat. În schimb, s-a asfaltat o altă stradă, cea pe care locuiește viceprimarul comunei Gurahonț, dar care nu era prevăzută în proiectul inițial și pentru care nu s-a întocmit nicio documentație. ROAD DESIGN SRL din Timișoara este firma care a  efectuat lucrarea străzii.

IQ CONCEPT SRL și ROAD DESIGN SRL, cele două firme constructoare, au același asociat, pe Ciogolea George, și niciuna nu are angajați.

(vom reveni)

Ultimele Știri

Related news

7 COMENTARII

  1. Sa speram ca curtea de conturi va verifica pe bune deoarece doamna de la currea de conturi merge sa ia masa cu contabila primariei

  2. In loc sa verifice ce este cu Capela din Bontesti,cu strada Avram Iancu care costa enorm si este de proasta calitate fac verificari amanuntite la Liceu.O sa facem sesizare la Curtea de conturi la Bucuresti si la DNA pentru ca nu se mai poate sa se mearga tot in „cardasie”.Odata si odata trebuie sa rupem ” capul pisicii”.Eu inca mai cred in corectitudine si bunul simt cu care institutiile statului trebuie sa dea dovada.

  3. Niște gunoaie……. o babă ne conduce care la rândul ei este deasemenea o marionetă pt oameni precum Moraru . In 2 mandate nu s-a facut nimic pt satul Bontesti decat o amărât de stradă și aia o lucrare de amatori, firma „cucu”…. in schimb vicele promite lucruri….. tineretul nu are un loc de recreere…. Un amărât de teren de fotbal nu s-a putut realiza….. gunoaie…. sa va mănânce cancerul pe toți care furați si nu faceti nimic.

  4. -Daca asa stau lucrurile =(egal):” FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN”.
    -Ce are daca contabila duce la EA ACASA LA MASA COMISIA , ca in Hont nu este cantina si trebe sa manance si ele ceva, iar la gata le pune si pachet.

  5. Daca nici acum nu se ia nici o masura, mai bine s-ar desfiinta curtea de conturi pt k e platita degeaba. Mai bine s-ar numi Curtea Fara Folos

  6. Madam primar este un zero absolut,un gunoi vocal care nu încape de nimeni.Ma bucur nespus ca trebuie sa mai dea cu subsemnatul. Sa dea cel de sus sa aibă parte de cat mai multe zile de răcoare și cu drag o aștept în gradina mea.(la cat bea și fumează nu e departe).Cei din Hont au sărit din lac în putea,vai de mama lor!

Comentariile sunt închise.