ȘTIRI

Casei funerare a lui KUKI de pe Cocorilor care urma să fie dată în folosință peste două săptămâni i-a luat FOC acoperișul

 

Noua casă funerară  a lui Aurel Cristescu – KUKI – de pe Strada Cocorilor a fost „vededa” unui   incendiu izbucnit astăzi la prânz. Toată lumea s-a adunat „ca la urs” (în speranța că… nu arde doar acoperișul… fie vorba-ntre noi).
Așezământul urma să fie dat în folosinţă peste două săptămâni.

Conform pompierilor, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică a casei.

 „Detașamentul ISU Arad a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară, în acest moment operațiunile de stingere a incendiului fiind în desfășurare, relatează Călin Domșa, reprezentant ISU Arad. La sosirea echipajului, focul se manifesta violent la acoperiș, fiind nevoie de suplimentarea forțelor de intervenție. Au fost aduse încă două autospeciale cu apă cu spumă. În total, au acționat la fața locului trei ofițeri și 14 subofițeri.Incendiul a fost lichidat după ora 13.30. A ars aproximativ 80% din suprafața totală de 400 metri pătrați a acoperișului. Cea mai probabilă cauză a fost un scurt circuit electric”, a declarat pentru presă Călin Domșa, reprezentant al  ISU Arad.

Critic Arad, 15 iulie 2017 3:30

incendiu_kuki-1incendiu-kuki-5incendiu-kuki-4incendiu-kuki-3incendiu-kuki-2incendiu-kuki-1