SPORTURI

Casian Băla e noul președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Comitetul Executiv al AJF Arad din data de 06 august 2020, întrunit în mod statutar în prezența tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

Aprobă și validează în unanimitate de voturi propunerea domnului Răzvan Cadar pentru funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Arad a domnului Băla Casian (FOTO via facebook – N.RED.).

După consultarea cu reprezentanșii cluburilor afiliate rămase în Cupa României Etapa Judeteana 2020-2021, se hotăraște că echipele implicate nu pot continua din cauza condițiilor prevăzute de ordinul Comun MTS și M. Sănătații din Iulie 2020  si a protocolului medical al FRF. Decizia de a nu mai continua în Cupa României si de a nu avea nici o câțtigatoare a fost luata de către echipele ramase in competiția mai sus amintită.

Aprobă cererile de participare a echipelor afiliate , în competițiile organizate de AJF ARAD, pentru fiecare eșalon în parte. Aprobă cererea de schimbare de denumire a clubului sportiv INEU in Asociația Club Sportiv ACB INEU. Aprobă ca, Comitetul Executiv imputernicește Comitetul de Urgență să decidă data de începere a campionatelor județene, în funcție de modificările Protocoalelor medicale impuse de către MTS respectiv M.Sănătății.

Cosmin Gherman, 7 august 2020 1:36