SPORTURI

Casian Codrean a confirmat și în întrecerea seniorilor de la București

 

Finala naţională de aer comprimat rezervată seniorilor, de la Bucureşti, a consemnat câteva rezultate notabile pentru secţia de tir a CSM Arad. După performanţele din ultimul act al juniorilor, pistolarii arădeni au confirmat din nou, cu şase medalii trecute în cont. Performerul delegaţiei a fost Casian Codrean, medaliat cu aur la individual şi echipe, alături de Luca şi Ion Joldea, cel din urmă cucerind bronzul la individual.

La feminin, Laura Racolciuc a obţinut medalia de argint la simplu, la fel ca şi echipa CSM-ului, formată din Daria Haristiade, Andrada Gheocel şi Alesia Vlai. Tot pe a doua treaptă a podiumului a urcat, la dublu mixt, Haristiade cu Codrean. În aceeaşi probă, Luca Joldea şi Andrada Gheocel s-au clasat pe locul 5. La individual, Gheocel s-a clasat pe locul 6, Haristiade pe 7, iar Luca Joldea pe 13.

Antrenorii secţiei de tir a CSM-ului sunt Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan. Pentru arădeni urmează în perioada următoare finala de tineret şi apoi Europenele din Croaţia, de la începutul lunii martie.

 

 

Cosmin Gherman, 15 februarie 2019 1:06

TIR-seniori