PUBLICITATE

Cazare în INEU – acum toate unitățile pe o singură PLATFORMĂ WEB

 

Atunci când urmează să călătorești în partea de vest a țării în orașul Arad, în mod sigur gândul te duce și spre zona turistică Moneasa și nu numai. Dacă vrei să eviți aglomerația din trafic în orașul Arad poți alege o zonă intermediară; este vorba despre micuțul oraș Ineu situat la 60 de kilometrii de orașul reședință de județ.

Cochetul oraș Ineu este străbătut în întregime de Crișul Alb. Despre Ineu găsești referiri ale lui Ioan Slavici în scrierile sale unde face referire la celebra Moară cu Noroc. Orașul Ineu are în componență comuna Mocrea recunoscută în toată țara și în țările vecine pentru izvorul cu apă sulfuroasă, recomandată pentru numeroase afecțiuni gastrice. În medie 200 de persoane vin zilnic aici pentru a lua apă. Este recomandată această apă în cure de diureză, pentru litiaze biliare, infecţii urinare cu conservarea funcţiei urinare sau în cazul sechelelor de după operaţii pe căile urinare. Apa mai este recomandată diabeticilor, dar este nerecomandată hipertensivilor. În Ineu poți vizita cetatea Ineului și castelul din localitate. Orașul Ineu este situat la doar 63 de kilometrii de stațiunea Băile Cetății Gyula din Ungaria sau la 100 de kilometri de Băile Felix.

Ca și orice localitate vizitată și de turiști Ineul are nevoie si de unități de cazare 

Nu sunt multe posibilități de cazare în Ineu, dar sunt totuși suficiente la numărul de turiști care doresc să stea în zonă cel puțin o noapte.

Puținele unități existente sunt însă promovate pe internet si la o simplă căutare „cazare ineu” sau „hoteluri ineu” dacă dorești cazare la hotel în Ineu, sau „pensiuni ineu” dacă dorești cazare la o pensiune din Ineu, ți se descoperă posibilități diverse de cazare în Ineu. Dacă intri pe cazareineu.ro, gasești direct unități de cazare din oraș, pe care le poți selecta inclusiv după imaginile prezente pe site. Fără intermediari și la prețuri corecte, găsești locuri de cazare în Ineu pe portalul www.cazareineu.ro, un loc unde căutările privind un loc de cazare în Ineu sunt mult simplificate. În timpul navigării printre ofertele disponibile aici, nu ești deranjat de reclame nedorite, sau nu ești pus să deschizi mai multe pagini intermediare până ajungi la sursa informației furnizate. Pagina are o interfață prietenoasă ușor de navigat și e optimizată pentru toate tipurile de suport, calculator destop, tabletă sau telefon. Cazare Ineu este sora mai mică a altor pagini pe care le găsești pe partea stângă a portalului web cazareineu.ro și care și – au câștigat demult credibilitatea prin seriozitatea ofertelor avute pe aceste portaluri web.

Vă invităm la Ineu și vă recomandăm încă odată sa folosiți cu încredere portalul www.cazareineu.ro când doriți cazare în zonă.

 

Critic Arad, 28 ianuarie 2019 2:20

cazare_ineuineu2ineu1ineu