sâmbătă, aprilie 1, 2023

Cazul CHELOO – o pată de prostie pe obrazul DIICOT!

 

 

Când fac mișto atât Badea cu Gâdea, cât și Dragoș Pătraru de tine, la o oră de maximă audiență la care de obicei te lăudau, să știi c-ai comis-o – tu… reprezentanta Justiție pe pământ… mamă și tată a destinelor noastre de arestabili la balot… DNA și cu DIICOT… ca să dăm și noi cu poezia de gard. Căci, cum glăsuiam la breaking news-ul de pe 30 martie,  Olguța în aceeași zi cu Cheloo?! – înseamnă că toată țara trebuie la pușcărie! 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=CMdeKHMTjKo

 

Deci, să recapitulăm: 90 de omuleți or poștit o bâtă (un Titel – cum fain zic sudiștii) acasă la Cheloo la Breaza… 10 grame în total adunate de prin sera omului, de printre castraveți, roșii și, desigur, varză… 45 de Titeli îți iese… doi omuleți per bâtă… adică fix cât să te simți puțin ok într-o seară, cu prietenii. Adică niște procurori tâmpiți de la DIICOT au stricat seara nu doar unor omuleți care cântă despre abuzurile lor, dar și întregii țări – așa cum toți – dar absolut toți! – oamenii faini din țara asta poștesc o bâtă, un Titel! De cealaltă parte a… pwlii era să zic,  colegii lor de la DNA, la fel de tâmpiți, au fabricat un dosar care s-a sfârșit cu cătușe unei primărițe sexy care și-a adunat capital electoral din sponsorizări de la prieteni… așa cum fac toți – dar absolut toți! – politicienii din țara asta!
Adică ce dracu facem noi aici?! – iaca, ne arestăm între noi până ce n-o mai rămâne om liber în țara asta… și asta pe baza unor legi pe care le-au dat alții pentru noi, culmea!, ca să ne fie mai bine! 🙁

Ultimele Știri

Related news