PAMFLETE

Ce „ardea” la ora asta în Arad?! Bibi și-a „îmbodobit” bradul de Crăciun de pe-acum. Pentru țânțari probabil că va stropi la Revelion…

 

Adaptând proverbe și snoave românești, Bibi „cumpără vara brad, și iarna stropește pentru țânțari”. Ca să evite un nou episod cu „cel mai urât pom de Crăciun”,primarul Călin Bibarț a început selecția pentru viitorul BRAD al Sărbătorilor de iarnă. Și chiar are nevoie de ajutor de la arădeni, așteptând opinii. „Magia Sărbătorilor” poate-l ajută să treacă mai ușor peste penibilele evenimente ce se succed în alegerile interne din PNL și care nu ocolesc nici organizația Arad.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”” – este invitația lansată de edil pe pagina sa de Facebook.

 

Așadar, ca să nu mai comentăm la iarnă, să dăm curs invitației primarului și să alegem modelul pomului de Crăciun prezentat la scară redusă.

 

 

Articol asociat:

Moș Crăciun își ia înapoi bradul din fața primăriei și concediază spiridușii care l-au împodobit

Sasha Romanov, 8 iulie 2021 9:06

bibi_brad