duminică, martie 26, 2023

Ce ne lipsea în Arad? Încă un LIDL! ASTRA Rail Industries a vândut terenul de sub fosta turnătorie a „Vagoanelor”

 

Terenul în suprafață de 10.000 de metri pătrați de sub fosta secție de turnătorie a Uzinei de Vagoane Arad a fost vândut de către proprietarul ASTRA RAIL INDUSTRIES, Thomas Mannswill, cu interesanta sumă de 3 milioane de Euro concernului german patronat de Dieter Schwarz  – proprietarul Schwarz-Gruppe (Schwarz Beteiligungs GmbH), din care fac parte Kaufland, Lidl, KaufMarkt și Handelsho. Tranzacția s-a finalizat cu bine pentru ambele părți, din moment ce s-a trecut deja la demolarea vechilor hale… care, oricum, stăteau să se prăbușească de la sine.
Pe locul fostei turnătorii va apărea un nou market LIDL.

Afacerea are în vedere, desigur, construirea noului cartier, vizavi, pe terenul fostei IMAR (CPL) și va schimba întreg „feng-shui”-ul zonei dintre UTA și vechea Autogară.

 

Sursa foto: stepanadrian.ro

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

8 COMENTARII

  1. Dom’le, cu toata stima, esti un patetic zvonar de duzina. Daca asta e stire documentata nu ma mir ca tara asta e plina de retarzi. De mai bine de doua luni exista lipita pe usa APROMATULUI informarea privind ceea ce tu, doar azi („Critic Arad, 30 august 2016 10:20”), ai apucat sa scri. Cat despre remarca: „… care, oricum, stăteau să se prăbușească de la sine.” pot sa te asigur ca nepotii, nepotiilor tai (si ai mei) ar fi gasit acele constructii, bine merci, in PICIOARE. Si ce drac are in comun „Afacerea are în vedere, desigur, construirea noului cartier, vizavi, pe… ” cu afacerea dintre cele doua societati?!? Aberezi grav.

    • Știrea, domnu’ Dabija, n-a apărut nicăieri in presa pana acum. Iar daca nu înțelegi legătura dintre cartierul de vizavi si afacere, nu înțeleg de de te *ute grija sa citești site-uri..

  2. Până la urmă a vândut un teren ce era proprietatea sa. Presupun ca nu l-a furat, primit spagă, cadou sau alte asemenea…

  3. Domnule am si eu o intrebare in loc de LIDL care e plin Aradul de ele ,avand in vedere ca proprietarul este neamt domnul DIETER SCHWARZ sa construiasca alt market nemtesc cum ar fii: ALDI, RWE, ROSSMAN etc… Multumesc si sper sa i-se comunice domnului DIETER toate aceste spuse!!!!!!!! Multumesc pentru intelegere!!!!

  4. … va propun sa dezactivati modulul de comentarii.Ce sens are sa vedem tot felul de ”pareri” scrise de toti analfabetii si agramatii.Sunteti o echipa foarte buna acolo si scrieti in cu totul alt standard decat sunt obisnuiti ”cititorii standard”.O zi frumoasa tuturor si spor la treaba!

    • Iau asta in vedere la modul serios… asa a fost la inceput, dar dupa vreo doua saptamani am decis ca sa nu practic tocmai eu cenzura… dusman declarat al acesteia fiind. Dar, repet, iau in vedere propunerea dvs. si cred ca trec comentariile pe modul `asteapta moderarea`…

Comentariile sunt închise.