Acasă ȘTIRI CE și CUM se mai fură în Arad „la greu”? Pubelele de...

CE și CUM se mai fură în Arad „la greu”? Pubelele de gunoi, de exemplu…

Hoțul a fost surprins pe înregistrarea unei camere de supraveghere din vecinătate

0
Un bloc nou contruit, situat pe strada Vasile Conta din Arad pare că este locul preferat de „colectat” diverse bunuri.

În ciuda faptului că este o proprietate împrejmuită, securizată cu porți metalice, proprietarii nu se simt deloc în siguranță. Cea mai recentă problemă a locatarilor este cea din seara zilei de luni, 7 februarie când, a „n”-a oară le-a fost furată pubela de gunoi menajer.

Individul este surprins pe imaginile unei camere de supraveghere din vecinătate cum dă târcoale preț de câteva secunde și apoi pleacă la plimbare cu pubela plină cu tot.

Locatarii sunt nevoiți să scoată pubelele înafara curții pentru a putea fi colectat gunoiul.

Mai mult, ușa de la intrare în bloc a fost de mai multe ori forțată, „curioșii” reușind doar să producă încă o pagubă pentru locatari, rupând mânerul metalic.

Dezbaterile aprinse pe grupul de locatari nu sunt numai cu privire la rezolvarea acestei probleme repetitive (pentru că, de fiecare dată, sunt nevoiți să achiziționeze altă pubelă), ci și cu privire la oportunitatea de a sesiza poliția.

Pur și simplu nu au încredere că poliția le-ar putea rezolva plângerea, aceștia mai având cel puțin o plângere depusă acum aproximativ 1 an, când, din scara blocului au fost furate două biciclete și încă nu a fost identificat hoțul.

Ca fapt divers, dacă tot suntem în perioada bilanțurilor infracționale, în această zonă din municipiu prezența Poliției Locale sau a Poliției rămâne la categoria „un vis frumos” pentru cetățeni. Deși este o zonă legendară în activitatea infracțională de toate tipurile, pare că singura soluție găsită și aplicată este cea de a ignora fenomenul, în detrimentul siguranței cetățenilor.

Exit mobile version