ADVERTORIAL

Ce trebuie să faci pentru a înmatricula o mașină

 

„Drumul” mașinii de la vechiul proprietar trece pe la o firmă specializată de înmatriculări auto care cunoaște noutățile legislative apărute în acest sens pentru a nu avea tu bătaie de cap.

În cazul în care vrei să înmatriculezi o mașină, documentele necesare în acest scop diferă în funcție de al câtelea proprietar ești și de unde e mașina (din România, Uniunea Europeană etc). Aradul este principala poartă de intrare în țară, astfel că piața de mașini din orașul de pe Mureș cunoaște o permanentă dezvoltare. Numeroși comercianți dar și cumpărători pentru mașini la mâna a doua își dau întâlnire în orașul nostru.

Fie că radiezi sau înmatriculezi o mașină nouă sau nu, gândul îți zboară imediat spre găsirea unei firme de înmatriculări auto. Cea mai nouă firmă în domeniu este situată în zona gării CFR și vine non-stop în întâmpinarea doleanțelor clienților săi. Tu trebuie să fii cu gândul la noua mașină achiziționată, de celelalte amănunte se ocupă firma de înmatriculări auto.

Pe lângă serviciile de bază se mai oferă servicii conexe precum polița de asigurare RCA,  obținerea de numere provizorii,  întocmirea de contracte de vânzare – cumpărare, preschimbarea documentelor necesare, servicii  de traduceri legalizate precum și cunoscutele copii xerox, toate  la firma de înmatriculări auto.

Un personal prietenos îți va îndruma pașii în alegerile făcute. Cei care s-au bucurat de serviciile acestei firme, au fidelizat pentru calitatea serviciilor oferite aici și amabilitate. Cei de aici  oferă servicii complete de pregătire și redactare a documentelor necesare pentru fiecare instituție publică, preluând toate responsabilitățile, astfel încât înmatricularea autovehiculului să fie gata în cel mai scurt timp posibil.

 

Cosmin Gherman, 19 iunie 2021 1:18

https://centaur.ag/wps/antibiotics/