ȘTIRI

„Cel mai iubit și apreciat medic de familie din Orașul Ineu” s-a stins din viață

 

La 5 zile după ce Ineul a pierdut-o pe asistenta medicală Aurica Balint (vezi articolul asociat), un nou cadrul medical din același oraș (al cărui spital este SUPORT-COVID) a căzut victimă „inamicului nevăzut-necunoscut” care bântuie lumea de 9 luni încoace.
Diagnosticul femeii nu ne este cunoscut și nici cauza exactă a morții sale nu poate fi stabilită cu certitudine, întrucât nu se pune problema unui examen medico-legal.
Tripa Leonora (65 de ani)era medic de familie „din prima linie” și este al 5-lea cadru medical din județul Arad care pierde lupta cu viața în vremea pandemiei.

„A plecat dintre noi la cele veșnice, medicul de familie – Tripa Leonora! A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi a pierdut lupta vieții. A fost cel mai iubit și apreciat medic de familie din Orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit…
Sincere Condoleanțe familiei…
Dumnezeu să o odihnească!”  – a postat pe pagina sa de facebook primarul orașului Ineu, Călin Abrudan.

„Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace A fost unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am cunoscut.” – este „ideea generală” a comentariilor-condoleanțe care curg pe topicul respectiv, de la aflarea veștii, în această dimineață.

Încă un cadru medical din „prima linie” a murit de COVID. Aurica Balint era asistentă la Spitalul din INEU

Critic Arad, 18 noiembrie 2020 9:24