duminică, februarie 5, 2023

Cele 12 învățături cu și despre sex ale gurului Osho pentru toată lumea care are treabă cu bagabonțeala sau nu

 

Îl știți pe Osho, nu?… No bun… Osho fiind știut, rețineți că marele guru indian, ca un guru al sexului, mare, indian și nemuritor ce este, de unde e de acuma, din ceruri, își îndreaptă atenția nu numai înspre zonele cele mai elevate ale libidoului uman d.p.d.v. speculativ-religios, ci și înspre partea mică, promiscuă intelectual moral… mai nedusă la bibliotecă… de aia l-ați și găsit „provizoriu încarnat” în pseudocitate – semnate „Paolo Coelho”, „Octavian Paler” sau „Tony Poptămaș”. Osho, post-mortem mai ales, e  „tot ceea ce-ți poți dori în materie de sfaturi despre sex exclusiv despre tine”… „zici că la mine-n dulap a dormit, fatoo!… așa bine mă cunoaște… nu-mi vine să cred!” – de aia sunt pline wallurile cu citate din Osho – Osho fiind singurul, la nivel planetar, care poate concura de la egal la egal cu pisicile de pe facebook!
Eustache (nu mă întrebați cum!) făcut rost de citatele pe care Osho , le-a tradus din Modern Standard Hindi (zice el) sau din Engleză (credem noi), le-a paginat ca MM-uri ca să nu zică lumea că-i prea greu de-nțeles și ni le-a trimis în exlusivitate, gata interpretate. (L.V.)

Ni:

Regulile cu și despre sex ale gurului Osho de respectat pentru toată lumea care are treabă cu bagabonții sau nu!

1. Osho te sfătuieștie, ca femeie disperată după o relație care oricum se va dovedi a fi o alegere proastă, să nu îți pui o tonă de busuioc sub pernă dacă o share-uiești pe Dana Budeanu și ai poză la Postăvaru! Nimeni nu te vrea! Bărbații din ziua de azi sunt noile prostituate. Dacă nu ai ceva bani, poți fi Miss Terra și degeaba ai kile de busuioc și prin mașină, că vei trece neobservată. Ești mai interesantă dacă ai moștenit ceva sau ești fata cuiva!

2. Osho te încurajează când ai probleme în căsnicie, și soția tocmai te-a lăsat pentru unu mai tinerel, tu fiind plecat în delegație câte 4 luni pe an să strângi ceva bănuți și constați că nu doar femeia te înșeală, ci și pisica ți-a plecat de acasă!

3. Când toată lumea o admiră pe Loredana și se miră cât de bine arată la vârsta ei, să știi că asta se datorează faptului că la naștere ea avea 3, 5 kilograme… la ea: de aici toată veselia!

4. Osho vrea să-i educe și pe „bărbații” care vor să de-a bine și dau like cu „curcubeul” și ne spune că și ei sunt niște gagici de treabă și le mai lipsesc doar poșetele firmate și lacrimi la ceva filme indiene.

5. Osho ne învață cum să recunoaștem o femeie care chipurile a pus sexul la agățat în cui, dar o recunoști după haștagurile cu #ninge, #clăbucet și bagă zeci de poze cu câinii fără adăpost că vrea ceea exact opusul. Când se reapucă de sex, sigur va posta ceva cu Tenerife, Guci sau scene din „Cele 50 umbre ale lui Gray”

.

6. Prin drumurile lui ,Osho a descoperit că nu doar în Vaslui femeile care sunt nașpa și toante au pretenții mai mari față de bărbat.A văzut asta și la noi în oraș!

7. După ce ai avut 26 de bărbați in 2017, nu mai contează un ceai băut cu următorul când jumătate din Piața Victoriei te tăvălise deja. Degeaba dintr-o dată ai păreri și ții post… n-ajută deloc la trasnformarea imagiinii în sfântă!

 

8.Ajuns în centru,Osho a descoperit în singurul nostru club din Arad, că toate femeile care se dau „single” pe facebook, sunt de fapt amante, așa că a plecat cu 3 la braț să le asculte of-urile…

9. „Fashion” nu e atunci când ai lăsat pozele cu „Cocaine & Caviar” pentru ciorapii-plasă & sandale. Osho a constatat că nu ai evoluat deloc: ești chiar mai proastă!

10. Osho răstoarnă mitul conform căruia ce-i mult e bun și zice că mai bine îți iei unu de 50 de ani care te duce peste tot, decât să călărești 50 de tinerei care ți-au dat o bere și te-au făcut să plângi de arăți de 50 de ani.

.

11.Osho te ceartă atunci când mergi la Prislop și tu doar în vara asta ți-ai tras 5 bărbați pe săptămâna. Lasă-ți baticul pe cuier și „house music”, nu supăra divinitatea, pentru că Dumnezeu vede și te vede!

12. După atâta fitness și diete și regimuri cu spanac și orez, Osho a descoperit că mai nasol e că acei grași care nu au făcut sex sunt grașii care au slăbit și tot nu fac sex, ei acum admirându-se în oglindă și fiind mai pizdificați decât femeile pe bune.

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Ma, nu e tocmai limpede perceptia ta despre osho. Avand in vedere si desele greseli gramaticale si exprimarea oribila, clar ca nu ai inteles nimic din osho. Pacat. Nu mai incerca sa intoxici mintile cititorilor si sa le sugerezi subtil ca osho e….de nerespectat….esti in eroare….

Comentariile sunt închise.