Celebra „Spălă” a lui Cristian „Iuda” Drăgan montează micro… ăăă… curăță fotolii la domiciliu – asta dacă nu știai ce-ți lipsește în casă!

 

Cristian Drăgan nu va rămâne în veacul-veacurilor cunsemnat ca un respectat administrator (deși a fost administratorul județului Arad) și nici vreun om de afaceri cunoscut (deși are o spălătorie auto în Micălaca și chiar și banner în Vlaicu) – ci drept „ăla care l-a dat în gât pe Ioțcu la DNA”… pentru că l-a dat în gât pe Ioțcu la DNA! (în galerie – foto din timpul trădării) – fostul președinte al CJA find cel care l-a declarat „om de bază”, i-a pus pixu-n mână și l-a uns ucenic… deci Isusul lui… Așa că… Iuda va rămâne Drăgan pentru tot restul timpului… noroc că totu-i relativ.

Părăsit fiind de clienții… clienți, acest Judas Priest al corupției arădene contemporane, ce și-a zis: ia să-mi trag eu una la domiciliul clientului… că la asta nimeni nu s-ar fi gândit!
Nu pă frasu: ăștia, care știu, fac mișto tematic demult pe  subiectul „cum dreaq să te duci să-ți speli mașina la Drăgan?… vrei să pleci acasă cu microfoane-n scaune și camere video-n oglinzi?” – doar așa… accidental… o mai intrat câte unul pe săptămână în cuibul de turnători care, acum doi-trei ani, era „number one” pe Arad.

Drept urmare, bannerul de ni l-a pozat drona de serviciu dincolo de faptul că e cu greșeli de clasa a II-a (nu cred că autorul a vrut să scrie „cometică auto” – că nu-ți face din mașină cometă… nu-i Drăgan așa de Batman!), e necinstit cu clientul, ipocrit, incomplet, echivoc și jignitor pentru spălătoriile cinstite, care doar spală mașini și atât!

Corect ar fi fost așa:

Vrei să transmiți în direct când îi spui amantei c-o iubești chiar din dormitorul conjugal, sub poza de la nuntă cu tine și nevastă-ta?! Sună-l pe Iuda!
Vrei să știe toate serviciile speciale de șantaj și șpagă ce faci tu, de fapt, în mașină, când zici că pleci în deplasare?! Nu ezita – sună la spălă`!

sau ceva pe-aproape… Și nu între doi – ci între toți stâlpii din județ. Ca să știm de-o treabă!

Hai, ia numărul de pe banner și sună imediat!

Facebook Comments Box

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy