miercuri, martie 29, 2023

CERC PEDAGOGIC pentru cadrele didactice din învățământul special și special integrat – la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

21.02.02020 a fost data la care Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad a organizat Cercul pedagogic al cadrelor didactice din învățământul special și special integrat, la care au participat reprezentanți ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad, Liceul Special Sfânta Maria Arad, Școala Specială Raza de Soare Arad, Liceul Tehnologic Sava Brancovici Ineu și Liceul Tehnologic Francisc Neuman Arad. Au răspuns invitației de a participa la activitățile din program, doamnele Erika Stark, directorul general al DGASCPC Arad, Rodica Crainic, directorul adjunct al DGASCPC Arad, Amalia Cojocariu, inspector școlar învățământ special și peste 40 de cadre didactice din instituțiile menționate.

Activitățile realizate de către specialiștii CJRAE Arad s-au desfășurat într-un mod interactiv, au fost prezentate studii de caz, jocuri de rol, jocuri de îmbunătățire a vocabularului, activități de consiliere și orientare școlară și profesională pe care cadrele didactice le vor putea utiliza în activitatea cu elevii.

Un moment inedit l-a constituit activitatea de diseminare a proiectului de parteneriat strategic Erasmus + Policies for Roma Inclusive Dimension in Europe-, proiect coordonat de CJRAE Arad în parteneriat cu  alte 9 organizații din Italia, Turcia, Grecia, Serbia. Proiectul care se desfășoară pe o perioadă de 2 ani, are ca obiectiv central, elaborarea mai multor materiale care să constituie instrumente de lucru pentru persoanele care lucrează cu elevii de etnie romă.

Director CJRAE Arad,
Toderici Ovidiu Florin

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news