ȘTIRI

„Cetatea Voluntarilor” reabilitează secția Pediatrie II exclusiv din donații şi sponsorizări, iar politicienii se laudă cu asta

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primarul Călin Bibarț: „Consider că atunci când toți colaborăm şi contribuim la realizarea unui scop, reuşita este garantată.”

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a vizitat azi secția Pediatrie II a Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru a analiza cum se desfăşoară lucrările şi cum ne putem implica în acest proiect #pentruarădeni.

„Am venit în această vizită de lucru în primul rând pentru a mulțumi întregii echipe a Cetății Voluntarilor şi doamnei doctor Simona Dumitra, şef secție Pediatrie, pentru toată munca grea şi dăruirea pe care au pus-o în acest proiect minunat. Încurajez arădenii, societatea civilă, colegii din instituțiile din Arad să se implice în proiectele care sprijină sistemul medical. Consider că atunci când toți colaborăm şi contribuim la realizarea unui scop, reuşita este garantată.”; este de părere edilul Călin Bibarț.

Lucrările de reabilitare a secției Pediatrie II au început în urmă cu un an. 6 saloane însumând 15 paturi, 5 grupuri sanitare, 2 locuri de joacă și un oficiu alimentar au fost modernizate exclusiv din donații şi sponsorizări!

Critic Arad, 27 ianuarie 2021 7:30

2-4