miercuri, august 17, 2022

Cinematograful SOLIDARITATEA se redeschide astăzi, la 22 de ani după ce i s-a „rupt filmul”

 

După 22 de ani de inactivitate totală, se redeschide cinematograful „Solidaritatea”… și ne bucurăm s-a întâmplat acum, adică mai bine mai târziu decât niciodată!

Ultimul film care a rulat la „Solidaritatea” a fost în 1995 iar de atunci clădirea a fost abandonată, ca să nu spunem în paragină!

După redeschiderea cinematografelor Arta și Grădiște, în sfârșit și cinematograful din Gai! Doamne ține-le năravu!

Vineri, 16 iunie de la ora 18:00 rulează filmul „Două Lozuri” la Cinematograful „Solidaritatea” din Cartierul Gai, intrarea este liberă! În caz de caniculă, pedeștrii pot lua tramvaiul numărul 6. Cinematograful se află pe strada Codrului, numărul 1.

 

 

Scurt rezumat al filmului

 „Două lozuri“, în regia lui Paul Negoescu, îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49…

Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești…

Inspirat din nuvela „Două loturi“ scrisă de Ioan Luca Caragiale, filmul prezintă povestea a trei bărbați, Dinel, Sile și Pompiliu, dintr-un mic oraș de provincie care au mare nevoie de bani așa încât se hotărăsc să cumpere un bilet la loto.

Ei câștigă marele premiu la loto dar în scurt timp, biletul este furat așa că cei trei pornesc într-o călătorie să-l recupereze.

Căutând biletul câștigător, ei trec printr-o serie de situații și aventuri.

 

Gen filmului: Comedie

Durata: 86 minute

Premiera în România: 2016

Produs de: actoriedefilm.ro, Papillon Film, Kirkland, Studio Indie Production

Ultimele Știri

Related news