CAMPANII

Cionca, Seculici și Ando sunt la Verona, ca să dezbată „Drumul Vinului” din Podgoria Aradului

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – CJ Arad]

Iustin Cionca: Drumul Vinului din Podgoria Aradului, dezbătut cu investitori din Verona

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi-a început miercuri seria de întâlniri la Verona. Acesta urmează să se întâlnească cu primarul oraşului, cu preşedintele provinciei Verona, cât şi cu actuali sau potenţiali investitori italieni care au afaceri în Arad, în frunte cu preşedintele Camerei de Comerţ din Verona. „Scopul vizitei noastre este să reînnodăm relaţia Aradului cu oraşe, provincii şi regiuni din nordul Italiei, având Verona ca ţintă principală. Aradul are o cifră semnificativă de investitori italieni, dintre care circa 170 sunt din Verona. Sunt investitori care au creat locuri de muncă şi contribuie la dezvoltarea judeţului nostru”, a precizat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

După-amiază, delegaţia arădeană, condusă de preşedintele Iustin Cionca, se va întâlni cu investitori din renumita zonă viticolă Valpolicella, unde discuţiile se vor axa pe dezvoltarea Drumului Vinului din Podgoria Aradului. „Am discutat cu proprietarii unor crame din Podgoria Aradului, cu primari din zonă, si am stabilit să ne implicăm mai mult în dezvoltarea acestei regiuni.  Vizităm o importantă zonă viticolă din Verona să vedem cum funcționează aici Drumul Vinului si cum putem implementa acest model la Arad”, a declarat Iustin Cionca.

Împreună cu președintele Consiliului Județean Arad sunt și președintele Camerei de Comerț, Gheorghe Seculici, consilierul acestuia, Paolo Lorenzi și directorul Direcției Comunicare şi Strategii din Consiliul Județean, Andrei Ando.

……………………………………………………..

Editare ulterioară:

[COMUNICAT DE PRESĂ – CCIA Arad]

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură promovează potențialul investițional al Aradului în Verona

În perioada 28-30 iunie, președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici va participa la o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Camerei de Comerț din regiunea Veneto, Italia, cu reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și cu primarul Veronei și președintele regiunii Veneto.

“În județul Arad avem 168 de investitori din Verona. Asta înseamnă aproape un sfert din totalul investitorilor italieni din Arad! Relațiile dintre Verona și Arad au generat, cu mai bine de două decenii în urmă, proiectul centrului expozițional Expo Arad Internațional. Am venit în Italia cu președintele Consiliului Județean Arad, dl. Iustin Cionca, să reactivăm această relație importantă cu mediul de afaceri italian din regiunea Veneto. Este o întâlnire de lucru inițiată de noi si mă bucur că administrația județeană a venit alături de Camera de Comerț”, declară preseșintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

În prima zi a deplasării delegația arădeană are întâlniri cu investitori din domeniul turismului, cu precădere agroturism, și din domeniul construcțiilor.

“Obiectivul nostru este de a promova potențialul investițional al Aradului în mediile antreprenorial și administrativ ale Regiunii Veneto, de a observa exemple de bune practici, dar și de a contura cadrul unor colaborării în domeniul organizării târgurilor și expozițiilor”, afirmă președintele CCIA Arad.

Critic Arad, 29 iunie 2017 8:37

CJA_VERONA-2-1CJA_VERONA-1